Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka tří dětí se vysmála milenci, že má malý penis. Uškrtil ji

Autor: shp - 
15. dubna 2018
09:28

Seznámili se v kavárně ve vesnici Jerzovka u města Volgograd, kde spolu flirtovali a poté se rozhodli, že se sblíží i intimně. Odešli proto do jeho garáže, kterou pronajímal. Tam měla matka tří dětí Marina Kovalenko (†29) s mužem dobrovolně sex. Byla však zklamána z velikosti jeho mužství. Vysmála se mu kvůli tomu. A to neměla dělat.

Měli spolu sex a ona se poté smála, že má malý penis,“ řekl policejní zdroj. „Cítil se ponížený a to ho rozčílilo k šílenosti. Ženu uškrtil, její tělo pak odvlekl do lesa, kde ho zakopal,“ dodal.

Když kamarádi Mariny nahlásili, že je pohřešovaná, policie vystopovala muže až do Jerzovky. Potvrdil, že se s ženou v kavárně bavil, ale tvrdil, že se poté, co odešli, rozešli na křižovatce a domů šla sama.

Jenže u garáže byla průmyslová kamera, která natočila, jak do ní oba vchází. Na záznamu však z garáže vycházel jenom on. Když dotyčný, jehož jméno není známo, viděl, že proti němu mají policisté důkazy, přiznal se.

Pod tíhou důkazů se podezřelý přiznal, že ženu zabil, a dokonce ukázal, kde zakopal její tělo,“ řekl mluvčí Ruské vyšetřovací komise. Muži nyní hrozí za vraždu Mariny až 15 let vězení.

Po ženě zůstaly tři malé děti – dvě dívky a chlapec. O ty se nyní stará jejich otec. Svým potomkům musel říct tu nejtěžší věc, že svou maminku už nikdy neuvidí. To vše kvůli známosti na jednu noc…

pajato73 ( 16. dubna 2018 09:11 )

nahodou na velikosti nezalezi, umet to ten chlap musi a to staci

villon ( 15. dubna 2018 21:09 )

Kdybi si to udělala vokurkou, tak mohi mít tři děti mámu. Chjo.

KOSCW ( 15. dubna 2018 20:43 )

neměla se mu smát

zdrclamrdka ( 15. dubna 2018 15:08 )

no - už není

zdrclamrdka ( 15. dubna 2018 15:06 )

Snad by stačilo kdyby kravce jenom pořádně nakopal pr.del a nemusel jí hned zabyjet.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání