„Čím jsem starší, tím víc přemýšlím o smrti,“ přiznala pro Nový Čas Studenková, co se jí poslední dobou honí hlavou. „Někdy si dokonce říkám, že bych o tom neměla až tak intenzivně přemýšlet,“ prozradila.

Na nepříjemné myšlenky ohledně odchodu z tohoto světa ji prý přivedl její věk. „Stárnutí s sebou přináší obavu z bezmocnosti,“ posteskla si Slovenka. Ta si sice s pomocí plastických operací stále udržela své půvaby a šedesát by jí asi hádal málokdo, jenže příroda se oklamat nedá.

„Nepřekáží mi, že mi přibývají roky a vrásky. Ale mám problémy s klouby. Bolí mě ruce, nohy a ramena,“ svěřila se herečka, která podstoupila i několik bolestivých zákroků menisku. Není divu, že má strach, aby se její zdraví ještě nezhoršilo.

„Když si představím, že, nedej bože, skončím jako nechodící, tak to mě velmi trápí,“ dodala pro Nový čas Zdena. Naštěstí se ale může opřít o svého mladšího partnera Braňa Kostku (46), s nímž žije už téměř čtvrt století. Svatbu prý neplánují, jelikož ji ani jeden z nich k životu nepotřebuje.

VIDEO: Zdena před časem utrpěla zranění při dopravní nehodě!

Video
Video se připravuje ...

Dopravní nehoda Zdeny Studenkové David Turek, Jan Brunclík

 

Fotogalerie
29 fotografií