Šejdíř navíc za opulentní kytici vůbec nezaplatil. Z květinářství ji totiž objednal přes internet a poslal potvrzení o platbě. Jenže na účtu tolik peněz neměl, na což se přišlo až v době, kdy už pugét putoval do rukou Havlové.

Mnohem hůře dopadly jiné známé dámy, které již dříve měly s Počjatkem tu »čest«. Zpěvačkám Jitce Zelenkové (67) a Heleně Vondráčkové (70) například v roce 2013 slíbil organizaci koncertů na Slovensku a pak si vzal peníze a beze stopy zmizel. „Neměla jsem o ničem ani tušení,“ uvedla pro Aha! Zelenková.

Hvězda filmu S tebou mě baví svět Zdena Studénková (63) si s Milanem také užila své. Během představení, v němž hrála, za ní totiž muž vyběhl přímo na jeviště a vrhl se na ni. Nakonec ho naštěstí ostraha násilím vyvedla ven z divadla.

Další zlodějnu pak Uljaky, který dnes vystupuje pod jménem Počjatek, nastražil na několik divadel v centru Prahy. Před šesti lety umělecké scény připravil o vstupenky v hodnotě 50 tisíc Kč. „Tvrdil, že je pořadatel kulturních akcí, oháněl se zvučnými jmény a inkasoval,“ popsal jeho nepoctivé kšefty svědek.

Nad podvodníkem se již jednou pořádně stahovala mračna, jenže od pobytu za mřížemi ho zachránila amnestie. Podruhé se dostal před soud letos v červenci a pravomocný verdikt mu určil trest tři roky vězení, ovšem s odkladem na zkušební dobu pěti let. Šejdíř, který navíc dluží zhruba 300 tisíc korun, se prý pohybuje nejen v metropolích Česka i Slovenska, ale též působí v Karlových Varech a v Brně.

VIDEO: Dagmar Havlová odhalila ve Varech bustu manžela.

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová odhalila ve Varech bustu manžela. WhatsApp

Fotogalerie
30 fotografií