Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dovolená snů se proměnila v noční můru: Dívku našli zdrogovanou a polonahou u cizího muže

Autor: csk - 
26. února 2018
06:40

Kanaďanka vypověděla o nepříjemném zážitku z vysněné dovolené v Mexiku. Její dceru někdo zdrogoval a svlékl. Nikdo neví, co se s ní dělo do chvíle, než ji našli...

Karen Newton z Kanady byla s rodinou na vysněné dovolené v luxusním mexickém resortu Riviera Maya, kde se přihodila naprosto nečekaná a nepříjemná situace. Po dvou měsích od incidentu promluvila, aby varovala ostatní.

Během jedné noci se vrátila její dcera, jejíž jméno nebylo uvedeno, do pokoje zcela očividně zdrogovaná! Matka se o ni postarala a uložila ji vedle sebe do postele. Když se však o tři hodiny později vzbudila, dcera byla pryč. Karen vyběhla z pokoje ven a začala ji hledat po celém resortu spolu s místní ochrankou.

Když mířila zpět do svého pokoje, mířili k ní členové ochranky s její dcerou v náručí. Dívka byla sotva oblečená, na sobě měla jen kalhotky a kolem prsou ručník. Nebyla schopná mluvit, natož chodit. Za ochrankou se řítil naštvaný muž s výrazem: Proč mi berete holku?!“ Karen šla ochrance naproti a neznámý muž se v tu chvíli vytratil.

Na pokoji dcera dokola mumlala: „Devětset padesát dolarů,“ z otřesného zážitku si prý nepamatuje vůbec nic. Karen požadovala od vedení resortu pomoc, žádné se jí ale nedostalo...

VIDEO: Zfetovaná dívka vylezla na sochu svatého Václava a po strážnících chtěla smrtící injekci.


 


janka69 ( 26. února 2018 19:49 )

dievča nevyzerá v poriadku , určite to nebolo prvý krát..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání