Syn Karla Vágnera (75) Jakub, který se ještě donedávna na sociální síti chlubil fotkami z Amazonie či snímky svých rybářských úlovků, už je zřejmě zpět ve vlasti. Stihl se už sejít i se svou mladší sestrou Terezou. „Jsem velmi hrdý na svou sestřičku," napsal v neděli na Instagram.

„Ještě týden a má to za sebou," popsal průběh sestřina těhotenství a rovnou ukázal i dětské oblečky, které jí daroval pro nenarozené miminko. Podle ultrazvuku to bude holčička, ovšem dupačky, svetříček i drobné ponožky jsou v modré barvě. Proč?

Holčička totiž všechno podědila právě po strýčkovi. „Tohle oblečení bylo kdysi dávno mé," přiznal totiž Vágner, který si s tím, že se jedná spíše o tradiční chlapeckou barvu, nedělá hlavu. O své neteři už nyní mluví jako o rybářské holce. „Žádné barbie, jenom rybářské pruty," předeslal napůl v žertu, jaké dárky hodlá holčičce v budoucnu dávat.

Skoro se zdá, že si z ní hodlá vychovat svou malou nástupkyni. Jen jestli se to ale bude zamlouvat mamince Tereze a jejímu snoubenci Petru Štovíčkovi (25). Jakub by si to měl přece jen radši pojistit a založit vlastní rodinu. S modelkou Eliškou Bučkovou (28) ostatně před nedávnem oslavil dvouleté výročí vztahu.

VIDEO: Těhotná Tereza Vágnerová: Za 9 týdnů budu mít holčičku! Stihne svatbu?

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Tereza Vágnerová: Za 9 týdnů budu mít holčičku! Stihne svatbu? Petr Macek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
45 fotografií