Původně se Partička vysílala v letech 2011–2015 a její čtyřčlennou sestavu tehdy tvořili Richard Genzer (50), Igor Chmela (46), Michal Suchánek a Ondřej Sokol. Pak byl pořad zrušen a nějakou dobu se vysílal i na konkurenčním Barrandově pod názvem La Parta. „Ano, chvilku jsme byli na Barrandově, ale… Úplně upřímně jsem z tohoto kroku šťastný nebyl,“ přiznal s odstupem času v rozhovoru pro Téma.

„Tehdy jsem se spíš přizpůsobil dané situaci, ale myslím, že to byl omyl. Kdybych to měl jednoduše shrnout, takové věci by se prostě dělat neměly,“ vysvětlil. Ostatně La Parta neměla dlouhého trvání a nakonec formát oprášila Prima. Jenže s několika změnami v čele se změnou hlavních aktérů. Do nové Prima Partičky se už totiž nevrátil Ondřej Sokol a nahradil ho Michal Novotný (38). Navíc v každém díle pořadu se nyní představí i další známá tvář jako host.

Údajně v tom měla sehrát roli nevraživost mezi Sokolem a Suchánkem, ale rovněž mezi Primou a Novou, kde teď Ondřej moderuje Tvář. Jak to tedy bylo ve skutečnosti? „To je jako při rozvodu. Nikdy nepochybí pouze jedna strana a vždy se jedná o kombinaci více faktorů. Takže kromě těchto dvou jsou tam ještě další, které bych ale nerad jmenoval,“ uvedl Dangl, který se to prý tehdy snažil řešit a uklidňovat. „Ale rozhodně se nejednalo o nějaký obrovský konflikt,“ tvrdí.

„V jednom momentě se cesty prostě rozejít musely a taky se tak stalo. Je mi to hodně líto, ale takový už je život,“ doplnil k nepříjemnostem, které návrat Partičky provázely. Daniel alias Dano se trochu obával, že diváci budou zklamaní a pořad nebude mít takovou sledovanost. „K mému překvapení nejsou reakce tak strašné, jak jsem čekal. Co si budeme říkat, diváci jsou konzervativní a změny nesou těžce, ale tuhle myslím přijali celkem dobře,“ přiznal slovenský herec.

„Stará verze měla obrovský úspěch a zatím to vypadá tak, že se chytla i nová,“ popsal současnou situaci s tím, že pořad čeká ještě několik dalších proměn. „Neustále se snažíme náš program inovovat, takže mohu prozradit, že příští rok přibudou další změny a Partička bude úplně jiná,“ odtajnil Dangl.

Ve stálé čtveřici vtipálků by se prý nastálo mohla objevit i žena. „Jenže s ženami je to těžké. Když je s námi dáma, dáváme si větší pozor, protože jsme gentlemani, a to není dobré. Ale zveme je tam alespoň jako hosty a myslím, že zatím máme rozložení mužů a žen tak půl na půl,“ uvedl pro Téma Dano s tím, že ideálními kandidátkami by podle něj byly například Iva Pazderková (37) či Táňa Vilhelmová (39). Spíše se ale pořad obmění v samotném pojetí.

VIDEO: O tom, zda jsou herci z Partičky gentlemani, by se dalo polemizovat. Jedné dívce z publika totiž kdysi v rámci jedné z her osahávali poprsí.

Video
Video se připravuje ...

Šok pro dívku z publika! Kluci z Partičky jí osahávali prsa! FTV Prima

Fotogalerie
32 fotografií