Čtveřice komiků z Partičky ve složení Richard Genzer (50), Michal Suchánek, Igor Chmela (46) a Ondřej Sokol je již minulostí. Ačkoliv se show plná improvizací již na podzim znovu objeví na TV Prima, bude už bez Sokola.

Ten prý z pořadu vyletěl kvůli neutuchajícím sporům se Suchánkem. Ten podle kuloárních informací nemohl přenést přes srdce, že Ondřej přešel na TV Nova, kde moderoval tři řady show Tvoje tvář má známý hlas a také loňské předávání Českých slavíků. Nyní se připravuje na čtvrtou řadu úspěšného pořadu.

Nyní je tak z herce a režiséra moderátorská hvězda, což mu má právě závidět jeho někdejší kolega z Partičky. „I Genzer se snažil o jejich usmíření, ale ani to nezabralo,“ cituje deník Aha! zdroj z okolí rozhádaných komiků.

Televize už má za Sokola náhradu. Jelikož by jeho ostrý humor divákům asi dost scházel, rozhodli se tvůrci nahradit ho hned dvěma dalšími srandisty. Tým tak doplní herec a dabér Michal Novotný (38), který léta zářil v nováckých seriálech (Redakce, Kriminálka Anděl a Ordinace v růžové zahradě 2), dokud nepřeběhl do Ohnivého kuřete na Primě. Dalším přírůstkem je pak shodou okolností Ondřejův kolega z Tváře, člen poroty Jakub Kohák(42). Nebude mu mít Sokol za zlé, že mu v podstatě vzal práci?

Od teď tak vtipnými scénkami pod vedením Daniela Dangla (42) bude publikum bavit hned pětice umělců. Hudební doprovod bude mít i nadále na starosti Marián Čurko (44). Nejnovější díly by měla Prima odvysílat již po prázdninách.

VIDEO: Sokol se nebojí kvůli dobrému vtípku narušit natáčení. V Sama doma vlezl do okénka pro tlumočnici neslyšícím!

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Sokol v Sama doma: Vlezl do okýnka tlumočnice pro neslyšící Instagram/Ondřej Sokol

Fotogalerie
33 fotografií