Prezidenta jsem se zastal, protože role fackovacího panáka kdejakého přechytralce se mi hrubě nelíbí. A se spoustou jeho názorů souhlasím, protože to, co prezentuje, je v takhle vysokých patrech se vzácně objevující selský rozum. Což už je věc zakázaná. Vyjadřuje se vše ve frázích, klišé a relativně nesmyslné věci se prezentují jako jediné možné. Ale kdo to řekl, že by to takhle mělo být?“ svěřil se Blesk.cz muzikant.

Ale na otázku, zda by Zemana podpořil v dalších volbách, kdyby kandidoval, odpovídá že NE! „Určitě bych ho nepodpořil, protože k volbám už roky nechodím a můj názor nikoho nezajímá.“

Lou Fanánek Hagen ve své oblíbené sokolovně pokřtil audioknihu Tak to bylo, tak to je. Slova se ujal jeho dlouholetý kamarád David Matásek a režie textařka Gábina Osvaldová.

Muzikanta letos o prázdninách čeká dovolená u moře, protože si to jeho dvě nejmladší děti přály. „Vůbec se mi nechce, protože moře a vedro nemám rád, nejraději jsme u nás v Krkonoších, ale už jsem jim to slíbil,“ říká frontman kapely Tři sestry.

Fotogalerie
32 fotografií