Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vraždu snoubence sledovala v přímém přenosu. V den, kdy jí přišly svatební šaty

Autor: shp - 
27. srpna 2015
13:13

Seznámili se při práci v televizi, zamilovali se a chtěli se vzít. Poslední den ve svém zaměstnání však producentka Melissa Ott prožila nejhorší zážitek svého života. V živém přenosu sledovala vraždu svého milovaného snoubence, kameramana Adama Warda (†27). Toho zastřelil jeho bývalý kolega, zhrzený moderátor Vester Lee Flanagan (†41).

Pro Melissu měl být její poslední den v televizní stanici WDBJ dnem oslav. Dostala dort a balonky, její kolegové ji měli moc rádi. Pak ale přišla nad ránem tragédie, na kterou by nepomyslela ani v nejhorší noční můře.

Z televizního velína sledovala, jak jejího milovaného snoubence, který právě točil živě ve Virginii reportáž, zastřelil jeho bývalý kolega. Nad jeho tělem se pak vrah tyčil jako kat. Melisse se vmžiku zhroutil celý svět.

Později vydala srdceryvné prohlášení k tragédii, která navždy ovlivnila její život. „Dnes se mi celý svět obrátil vzhůru nohama. Začínala jsem nové dobrodružství se svým snoubencem, novou práci, nová města. Chtěli jsme se vzít, mít rodinu, koupit si domov. To mi teď bylo sebráno. Nejsem v pořádku,“ napsala.

Video Takhle viděl vrah své oběti: Natočil novináře před smrtí - Youtube.com
Video se připravuje ...

A nebudu na dlouhou dobu. Ale enormního přísunu lásky a podpory od vás zblízka i zdaleka si velmi cením. Adame, nikdy nenajdu muže tak veselého, nesobeckého, ochraňujícího, vtipného nebo okouzlujícího, jako jsi ty.

Byl jsi tím pravým. Rozuměl jsi mi. Byl jsi moje spřízněná duše. Vždycky tě budu milovat. Prosím, dohlížej na mě a udrž mě silnou. Užij si videohry v nebi. Moc tě miluji,“ stojí ve vzkazu Adamovi. Psychiku ženy ale podlomila v den jeho smrti další věc. Dorazily jí svatební šaty.

Zobrazit celou diskusi