Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nagyová v Ostravě: Její cela je skoro na Stodolní!

Autor: kru, iža - 
14. června 2013
19:52

Pravou ruku Petra Nečase Janu Nagyovou převezli elitní policisté v civilním voze z Prahy do centra Ostravy. Vrchní ředitelka bude spát jen 100 metrů od bájné Stodolní ulice. Místo hotelu jí čeká pryčka v cele na Obvodním oddělení policie Ostrava - Střed.

Ráno by Nagyovou měli převézt k soudu. Ostatní zadržené osoby podezřelé z korupce a dalších trestných činů detektivové také převezli do Ostravy.

Převoz probíhal v maximálním utajení. „Na dálnici mě předjela kolona několika civilních aut. Jen některá z nich měla majáčky,“ prozradil jeden z řidičů.

Novináři, kteří čekali kolonu na dálnici, se spletli. Detektivové zadržené vezli po staré silnici, která vede z Olomouce do Ostravy.

Divadlo sehrála i parta policistů u obvodního oddělení. Zadní vchod opáskovali a vyháněli od něj novináře. Hlavní podezřelou ze závažné trestné činnosti přitom dovezli zepředu.

Otřesená žena měla na očích černé brýle a přes ruce přehozený svetr. Zda byla spoutána, tak nikdo neví. Zakuklenci po jejím předání odjeli zpět do Prahy.

mayflower ( 15. června 2013 10:26 )

Mám jen vážné obavy, že to všechno vyšumí jako už v minulosti mnoho caus. Doufám, že to policie nepo...la, protože jinak budou mít z ostudy kabát a ti zmetci budou ještě víc vysmátý. Těžko budou dokazovat ty tzv, úplatky pro Tluchoře a spol. a ty vybrané schránky v Komerční bance jsou k smíchu. Policie totiž musí dokázat, že ty prachy a zlato pochází z trestné činnosti. A to se těžko dokáže, protože obvinění prohlásí, že to nabyli legálně a tím to pro ně končí. Většina lidí je z toho zhnusená a ráda by viděla, aby vláda v čele s premiérem zmizela v propadlišti dějin, ale bojím se, že se tak nestane. O to víc by si měli všichni dávat pozor na to, koho budou příště volit !!!!!!!

adri3 ( 15. června 2013 09:17 )

paní vrchní ředitelka si myslela, že je vrchní paní ředitelka zeměkoule a podle toho se chovala. to je zářný příklad , kterak hlupák neunese svou funkci. dobře se na to dívá, když pak spadne úplně dolů

tondapraha ( 15. června 2013 07:31 )

Nagyová dřela jako kun za velké peníze??!!Ted bude bručet jako kráva a zadarmo.

sabartnok ( 15. června 2013 05:21 )

celá "aféra" mi silně připomíná totáč, kdy se pracovní kariéra a majetky platily kolaborací s KSČ a STB. Je mi z vás na b*l*i*t*í, soudruzi aparátčící. Jedete ve stejném systému, "já na bráchu brácha na mne" a ještě se snažíte ho vnucovat jako přece úplně NORMÁLNÍ!!!!!! Nejhorší je, že jsme v r. 89 věřili v něco "lepšího". Je to směšné. Ústav pro studium totalitních režimů je teď v tvrdém reálu a nemusí chodit studovat do historie. Má to tady jako na dlani.

luder ( 15. června 2013 02:48 )

A má po ptákách! Maximálně tak bachařovi vyšlukovat trenky.

Zobrazit celou diskusi