Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nagyová: Sledování Nečasové byla moje dobrá vůle v její prospěch!

Jana Nagyová prý nechala Nečasovou sledovat jako projev dobré vůle
Jana Nagyová prý nechala Nečasovou sledovat jako projev dobré vůle  (Autor: ČTK)
Autor: šim - 
14. června 2013
19:35

Žárlivost a snaha rozvést premiéra Petra Nečase rozpoutala největší politický skandál v historii Česka. Jana Nagyová, která ze svých osobních zájmů nechala sledovat manželku premiéra Radku, se prostřednictvím svého advokáta nechala slyšet, že najmutí vojenské rozvědky bylo seriózní záležitostí a že vše dělala v dobré vůli ve prospěch Radky Nečasové. Čeho budeme ještě svědky?!

Tajný policejní dokument jasně ukazuje, že Nagyová obešla ministra vnitra, prezidenta republiky a fatálně překročila své pravomoci, když si u Vojenské zpravodajské služby objednala sledování Radky Nečasové, které probíhalo na podzim loňského roku.

Nagyová je už od středečního večera v rukou policie a od pátečního podvečera sedí v cele na policii v Ostravě. Její jméno skloňuje celé Česko, v pátek odpoledne veřejnost šokovaly tajné dokumenty, které přinesly neuvěřitelné detaily.

A teď první vyjádření poskytl také právník Nagyové, Eduard Bruna. A je více než šokující! „Klientka je toho názoru, že všechno umí vysvětlit. Její osobní pohnutky spočívaly v tom, že ona měla starost o to, aby bylo všechno v pořádku. Stojí si na stanovisku, že to byla seriózní věc, že to byla jenom její dobrá vůle a žádný zlý úmysl,“ řekl deníku Právo advokát Jany Nagyové Bruna.

Tuto dobrou vůli prý Nagyová směřovala ve prospěch Radky Nečasové!!! Ženy, kterou nechala Nagyová sledovat, na kterou podle policejního spisu chtěla vyšťourat nevěru. Motivem byla prostá snaha dotlačit premiéra k rozvodu.

Advokát Bruna odmítl, že by Nagyová úkolovala vojenskou tajnou službu. „To nebylo úkolování, to byla žádost,“ podotkl Bruna.

K tomuto „žádání“ Nagyová používala kódovaný jazyk. Šéf Vojenské zpravodajské služby Milan Kovanda byl nazýván „pán s umělým psem“, detektivové nasazení na sledování měli krycí jméno „krtečci“ a sledovaní – řidič Nagyové Jiří Pertl a jeho přítelkyně Alena Hegrová (zaměstnankyně Úřadu vlády) – byli označováni jako „žrádlo pro psy“.

monicakmonca ( 18. června 2013 19:44 )

Dobrý den, celý den. Nedávno vznikla ojedinělá metoda, jak vydělat peníze - vhodná pro lidi, co jsou doma. Už od začátku května si takto sama přivydělávám a penízky přibývají. Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak jsem vděčná za každé přilepšení!! Více info na Petrblog.wz.sk

andromeda29 ( 17. června 2013 04:01 )

Když už nemohla se žárlivostí odolat, tak si ta pipina měla objednat soukromou službu, ale chápu tuto pipinu , při jejich možnostech, pro za to platit? Pro boha proč tady vlastně máme ODS, abychom stále byli okrádání nebo abychom zažili pořádný adrenalin???

kdoasi ( 15. června 2013 18:44 )

Vidím dobře? Komunisti jsou demokrati?

kdoasi ( 15. června 2013 18:43 )

Ty bigcocote,baví tě to,takhle prznit češtinu?!

dobrotka ( 15. června 2013 16:14 )

Je uplne neskutecne, co tahle ...... dokaze vypustit z ust! To chce dela ze vsech idioty? Pokud chtela nechat sledovat kohokoli v "dobrem umyslu", tak si mela najmout soukrome ocko a za sve!!!!!! Pokud to bylo mysleno ve statnim zajmu, tak mela pozadat Policii CR. JAKE, v tomhle pripade, MELA DUVODY, pozadat vojenske zpravodajce o takovouhle sluzbu??????? Nagyova neni prvni den v dost vysoke funkci aby nevedela, ze s takovym pozadavkem se muze obratit POUZE na Policii CR. A uz vubec mi hlava nebere, ze generalove VZ vubec s touto osobou komunikovali a PRISTOUPILI na jeji pozadavky!!!! Preci OBE strany musely vedet, ze jednaji protizakonne!!!!!!

Zobrazit celou diskusi