Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

„Prezident Zeman“ zdolal Ostravici. I jez na člunu projel bez potíží

Autor: Karel Janeček - 
23. června 2018
19:50

Brady padly k zemi přihlížejícím během recesistických Rozmarných slavností řeky Ostravice. Na hladině se v gumovém člunu objevil samotný český prezident Miloš Zeman. Tedy samozřejmě spíš jeho dvojník.

„A červené trenky?“ volali na prezidenta Ostravané. „Trenky červené, mám dojem, jsou spáleny,“ hlásil moderátor za typického smíchu imitátora prezidenta v trenýrkách s pádly v ruce. Odpustili mu i to, že po řece vyplul dřív, než závod odstartovali.

Video  Pirát z Vysočiny: Zeman znovu vyplul na rybník, fanynky mu mávaly  - TV Nova, Hudební banka.cz
Video se připravuje ...

Ve žlutém nafukovacím člunu projel i peřejemi, tak jako jiné posádky. Kolotoč jako plavidlo vymyslely děti Eliška, Adélka, Anička, Věra a Adam. „Sláva!“ volaly po výjezdu od soutoku Lučiny s Ostravicí a už si to pádlovaly do cíle.

Objevil se Vinnetou Martin a jeho dětská indiánská posádka v závěsu s Darth Vaderem z Hvězdných válek. „Má velkou smůlu, že stojí na temné straně vesmíru,“ komentoval jeho pád do vod pod jezem jeden z mnoha přihlížejících diváků.

Do soutěže ve sjezdu netradičních plavidel se může přihlásit každý, kdo má trochu fantazie a postaví si vlastní plavidlo, soutěžící se mohou hlásit i v den akce, která proběhne i napřesrok.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

avina ( 24. června 2018 10:15 )

rc.boct- Ano , můj prezident.Porazil hajného , plakals za prohru. Porazil Drahoše- dostals ho do koše, strejdo. Blběnka ti na chvíli pomohla zahnat komplex nuly, chudáka- trpícího,že MZ je prvním prezidentem z přímé volby občanů! Jiný zatím není. Je populární útoky protistrany,které se směje. Srdce na Hradě podle Z/Stohoven označovalo bor..del/ chlast, koloběžku,milence Vondru …./.

avina ( 24. června 2018 10:07 )

rc.hoct- trefila jsem se. Ty už to vše prožíváš, že bejku. Jseš ukázkový 3,14.

Voda ( 24. června 2018 07:18 )

 Janadruhou kdy tebe někdo posere

frantacizek ( 24. června 2018 07:11 )

havran2 ( 24. června 2018 07:08 )

Světový rekord-to se musí zapsat ! ! !

Zobrazit celou diskusi