Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krach svatby v Klatovech: Ženich je slaboch, nebo oběť? Jeho „NE!“ rozdělilo Česko

  • Autor: dce - 
    9. 8. 2016
    11:37

    Názory na klatovskou svatbu, kde řekl ženich Tomáš před oltářem „NE!“, se různí a doslova rozdělují Česko. Někteří mají jasno a nebojí se na adresu mladého muže použít pořádně ostré výrazy. Druzí mu fandí a tvrdí, že ho „do chomoutu“ určitě nutili! Tomáš po osudném rozhodnutí z obřadní síně utekl, v patách měl i svého svědka. Co se přesně stalo, se známí páru jen dohadují. A co si o tom tedy myslí Češi?

  • 1.

     

    Mnoho lidí zastává názor, že ženich udělal velkou chybu. Ne tím, že si snoubenku Petru nechtěl vzít, ale že podstoupil svatební „šarádu“, ačkoliv už měl určitě dlouho jasno, co na svatbě řekne.

  • 2.

     

    Negativně ženichovo chování vidí mnoho lidí, ale i na takto smutné věci dokážou mnozí najít něco pozitivního. Nakonec by totiž podle nich takové manželství stejně skončilo rozvodem nebo by mladá Petra ve svazku „s takovým vo*em stejně jen trpěla!“, jak tvrdí i náš čtenář.

     

  • 3.

     

    Tomáš své snoubence podle známé vyčítal, že chodí za jinými muži – byla mu snad nevěrná? Ti, kteří zastávají tento názor, mají jasno! Ženichovi buď přímo fandí, nebo ho přinejmenším chápou a zastávají se ho.

    „Náhodou je to borec, proto se ho přece u obřadu ptají, jinak by tu otázku nemuseli pokládat,“ napsal jeden z našich čtenářů.

     

  • 4.

     

    Po osudném „NE!“ řekla sama nevěsta zvláštní větičku: „Vždyť jsi mi to slíbil.“ A to v očích mnohých dokazuje, že svatba byla u ženicha vynucená. A jestli Tomášovy protesty nikdo neposlouchal, musel přeci své přání vyjádřit jinde...

    Neodsuzoval bych jen ženicha, třeba slečna nechtěla něco pochopit, nenaslouchala a do svatby ho tlačila, až ho dotlačila. Někde na vsi to tak ještě stále chodí – tahá se s holkou několik let, to je prostě závazek ke svatbě a prostě si ji musí vzít, šmitec. Znám taky takový případ. A nakonec se stejně rozvedli. A tady během příprav se chlapec definitivně rozhodl, že ne. Je to tak dobře pro oba,“ myslí si čtenářka.

     

  • 5.

     

    Holt ne každému páru je souzeno být spolu na věky. To je očividně i případ Tomáše a Petry. Dohady, že byla Petra nevěrná nebo že si Tomášova rodina sňatek nepřála, už asi nikdo nepotvrdí. Takový je prostě život...

    Oba dva ve věku ‚po škole‘, takže možná podle slečny čas na rodinu a děti, podle ženicha čas na užívání, kariéru... kdo ví. Není slečna první, kterou dlouholetý partner takhle vyšplouchl,“ míní jedna ze čtenářek.

juuuhele ( 10. srpna 2016 00:11 )

Hele jdi si urážet Blesk, pokud víš jak to bylo, tak to napiš.

juuuhele ( 10. srpna 2016 00:08 )

Nám napiš jak to bylo, aby jsme nemuseli diskutovat pod "nesmyslama" z Blesku, ty dobrá česká duše.

juuuhele ( 10. srpna 2016 00:05 )

Jaká tradice? Ptát se jich musí, přece je nesmí oddat bez jejich souhlasu. To je zákonem dané. A odkud víš, že to bylo tak jak píšeš? Nikdo toho kreténa....???? Když to byl kretén, proč si ho chtěla brát?

xxnxx ( 9. srpna 2016 21:15 )

nad vaší debilitou zůstává rozum stát ;)

pragmatik ( 9. srpna 2016 17:10 )

Ženich je borec a konec, třeba se tu pose#te

Zobrazit celou diskusi