Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hlasitým sexem rušili lidi ze spaní: Milenci souložili na kapotě auta

Autor: Jan Doležal - 
16. srpna 2015
22:50

Horká noc rozpálila mileneckou dvojici v Mladé Boleslavi tak, že si to »rozdali« na ulici. Hlasité vzdechy ale vzbudily lidi v okolních domech.

Na milence »to přišlo« v sobotu zhruba hodinu před půlnocí na mladoboleslavské třídě Václava Klementa. Neváhali a přímo na kapotě auta se začali oddávat sexuálním hrátkám.

Dělali ale takový kravál, že lidé v okolních domech, kteří měli kvůli nesnesitelnému horku otevřená okna, se budili. Není divu, že poslouchat hlasitý sex mileneckého páru jim nebylo zrovna po chuti.

Netrvalo dlouho a na tísňovou linku městské policie zavolala žena, která už hlasité dovádění milenců nemohla vydržet. Hlídka ihned vyjela na místo a rozvášněnou dvojici nachytala »v tom nejlepším«.

Milenci měli velké štěstí. Strážníci je jen napomenuli a upozornili na to, že se chovají nevhodně. Pak už byl v celé ulici až do rána klid.

5000 Kč jako pokuta hrozí milencům za vzbuzení veřejného pohoršení a rušení nočního klidu.

KARLOVY VARY, 2013

Celé Česko obletěly před dvěma lety snímky dovádějící dvojice na rozpálené střeše v Karlových Varech. Milence sledovali lidé z oken okolních kanceláří.

BRNO, červen 2015

Drsnou sexuální exhibici předvedla opilá vandračka (46) se svým milencem (39). Rozdali si to před polednem přímo před hlavním nádražím v Brně. Žena muže uspokojovala orálně, oba se posilňovali krabicovým vínem. Dostali pokutu.

BRNO, červen 2015

Na souložícího školáka (15) se školačkou (14) zavolali do parku v Nopově ulici v Brně-Židenicích policii pohoršení sousedé. Mladí chvíli tvrdili, že se jen mazlili, pak ale kápli božskou a přiznali soulož přímo na hřišti. Mladík byl potrestán za sex s nezletilou.

PRAHA, srpen 2015

Pár Australanů (24, 23) souložil počátkem srpna mezi auty uprostřed Přístavní ulice v Praze 7. Když je přijeli uklidnit strážníci, muž tvrdil, že má AIDS. Naštěstí se pak ukázalo, že si to vymyslel.

fojtikovic ( 17. srpna 2015 18:43 )

ty jis ale zkur vysyn.

salto ( 17. srpna 2015 09:53 )

Nejvíc se pohoršují ti, co na "to" závistivě myslí

gabreta ( 17. srpna 2015 08:46 )

To určitě poldy zavolala nějaká baba. Když se jejímu starýmu nepostavil, tak záviděla!!

zada ( 17. srpna 2015 08:41 )

 Je to lidský a není to vždycky . A když je vzájemná chuť tak to teprve stojí za to. Ta "mravná" bonzačka by zasloužila pár na holou. Ona neví že nejhorší je přerušovaný sex a nedokončený orgasmus???? Ach paní, paní - to se nedělá, vždyť sex je chleba chudejch . Vždyť vy jste jim ukládala o zdraví!!A pokutu byst měla dostat vy . Policie má tolik práce s jinými... a vy je zdržujete takovými blbostmi.A navíc nemohli nikoho vzbudit, protože se nedalo v horku stejně spát .Sex je náš, dělá dobře mě i tobě......všechny co mají rádi sex zdravím

borjar ( 17. srpna 2015 04:04 )

 Oprava : s kým .

Zobrazit celou diskusi