Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Smrt světového rekordmana Hanzela: Co bude se synem siláka?

Autor: Pavel Ryšlink - 
9. června 2015
05:03

Ani vazba na syna Adama (11), jehož měl v péči, neodvrátila siláka Ladislava Hanzela (†61) od sebevraždy. Kdo se nyní postará o jeho syna?

Světový rekordman bydlel sice s bývalou partnerkou v jednom domě, žili ale odděleně. Ona měla z rozhodnutí soudu v péči mladšího syna Aleše (7), on staršího Adama (11). Byl na něj velmi fixovaný.

„O oba syny se teď samozřejmě budu starat já,“ řekla Blesku Eva T., která ostatně o syna pečovala už v posledních týdnech, kdy se Hanzel léčil z depresí.

Nevrátil se

Hanzel na začátku roku avizoval, že se vrací na siláckou scénu. Na jaře ho však dohnaly deprese a sebevražedné sklony.

Blesku poskytl rozhovor, ve kterém chtěl vysvětlit důvody plánované sebevraždy. Nakonec se šel dát do kupy na psychiatrii.

„Mluvil jsem s ním, zrovna když se vrátil. Vypadal, že je v pohodě. To bylo dva dny před tím, než to udělal,“ řekl Blesku silákův soused s tím, že sice byl v poslední době Hanzel uzavřený a moc nevycházel z domu, nikdy by ale do něj neřekl, že si vezme život. „Byl to moc fajn chlap,“ konstatoval soused.

Pohřeb v pátek

„Poslední rozloučení s Laďou proběhne v pátek ve 14 hodin v obřadní síni v Přerově,“ prozradila včera Eva T., která se o vypravení pohřbu jednoho z nejslavnějších českých siláků v současnosti stará.

nojasne ( 9. června 2015 12:59 )

Tak samozřejmě, že je na prvním místě rodina. Protože chlap pracuje proto, aby si dokázal najít slušnou ženskou a potom uživit rodinu.

gogo ( 9. června 2015 11:59 )

Otázka je, co považuješ za špičkový sport. A proč pro blbce ? Jen kvůli tomu, že nejsi špičkový sportovec ? Z toho si nic nedělej. Každý nemůže být mistr světa či olympijský vítěz...

ivoadler ( 9. června 2015 11:56 )

Špičkový sport není pro normální lidi. Pouze pro blbce.

majojo ( 9. června 2015 11:23 )

Bezva titulek: Co bude se synem siláka? Odpověď snad napadle i naprostého blbce: To dítě nemá matku, která s ním náhodou nežije ve stejném domě? A vůbec, co je to za snůšku žvástů? Prostě jeden chlap, svalovec nebo vyžle, neunesl tíhu života. Tak je mrtvej - a kdo si na něj napřesrok vzpomene?

pavucinka ( 9. června 2015 10:31 )

vypadl text posledni řádek? různá individua bez morálky k obohacování.Vlastní zkušenost/ senior s psychickou poruchou, 97 roků, byl zneužit a zatím je to bez postihu/

Zobrazit celou diskusi