Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Natočil si svou smrt: Řidič jel i 200 km/h, pak s autem skončil na balkoně domu

Autor: dce - 
1. června 2015
17:09

Absolutně šílenou rychlostí se řítil řidič stříbrného auta po silnicích ve Zlínském kraji. Mimo obec jel 200 km/h a vše si natáčel – policisté video nyní zveřejnili. Řidič si asi své narozeniny chtěl užít zběsilou jízdou – ta ale skončila tragicky!

Rychlostí 200 km/h mimo obec, v obci 150 km/h! Takto rychle se řítil šílený řidič po silnicích na Uherskohradišťsku v den svých 29. narozenin. Při předjíždění v této rychlosti mu vjel do protisměru vůz. Muž strhl volant a dostal se do smyku.

„Narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia, byl vymrštěn s vozidlem do úrovně prvního patra rodinného domu na roveň balkonu, zde se vozidlo odrazilo zpět a dopadlo na další zaparkované vozidlo,“ popisoval dramatické okamžiky policejní mluvčí Pavel B. Stránský.

Video Vyboural se v den svých narozenin. - Policie ČR, Daniela Pilařová
Video se připravuje ...

„Řidič neměl nejmenší šanci přežít, vylétl z vozu, rozdrtil se o fasádu, byl okamžitě mrtvý. Bylo to fakt drastické,“ uvedl svědek Vladimír Hanák (61).

Řidič namístě zemřel a jen zázrakem byl jedinou obětí otřesné nehody. Policisté na místě objevili i mobilní telefon, který zachycoval řidičovu jízdu – a záznam nyní publikovali. Tachometr dosahuje často na 200 km/h, v obci, kde je jenom padesátka, jede o sto kilometrů v hodině rychleji, než by měl!

Ze záznamů policie pak vyplývá, že v minulosti byl řidič pro dopravní přestupky a trestné činy opakovaně pokutován a třikrát trestán zákazem řízení pro alkohol a pro maření výkonu úředního rozhodnutí,“ dodal Stránský.

cipisek134 ( 2. června 2015 00:58 )

Byla to dvojková Ochcávka.

cipisek134 ( 2. června 2015 00:54 )

tonny44: Nic než souhlas.

cipisek134 ( 2. června 2015 00:51 )

Auta vůbec škoda neni, byla to dvojková Ochcávka. Koncernovej předraženej shit. Se divim, že z tý kraksny vyždímal dvoustovku. Ale o jedno hovado zase míň, to se mi líbí. A taky se mi líbí, že nikoho nezabil nebo nezranil. Nechť se v pekle smaží takovýhle hovado.

clearstream ( 1. června 2015 18:55 )

a na videu nic zajímavého. kkti.

clearstream ( 1. června 2015 18:50 )

video not found. wtf???

Zobrazit celou diskusi