Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Za smrt zavaleného Jakoubka v Baumaxu prý může déšť

Autor: dce - 
13. května 2015
15:57

Už v úterý ráno začal čtyřčlenný tým z inspekce prověřovat strašlivou smrt teprve tříletého Jakoubka ve slovenském Baumaxu. Na toho se v neděli zřítily dřevěné hranoly, pod kterými zrovna procházel.

Předběžný výsledek inspekce je ale nepochopitelný. Podle serveru Čas.sk se pár dní před otřesnou nehodou místem prohnala bouřka, která rozmočila pásku, kterou byly hranoly svázané! 

To ale tvrdí vedení Baumaxu. „Tuto informaci jsme dostali z Baumaxu. Na fotografiích jsem si pásky zatím nevšiml,“ uvedl hlavní inspektor bezpečnosti práce Rudolf Kubica. Baumax tak bude muset dodat další dokumentaci k případu.

Těžké dřevěné hranoly spadly na tříletého Jakoubka z vrchní police. Utrpěl těžká zranění, kterým podlehl. Ve středu se konal srdcervoucí pohřeb, při kterém se s chlapečkem rozloučili rodiče a nejbližší příbuzní.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ellka ( 13. května 2015 18:08 )

BLESK a podobne aj CAS pisu o roztrhnutej paske ako o pricine padu dosiek, v inych novinach sa ten isty inspektor vyjadril ze je to jedna z moznosti a zatial iba zistuju mozne priciny nestastia. Slovensky bulvar CAS najskor vsetko prekrutil. Tento pripad vsak hlavne vysetruje policia, lebo uraz sa nestal zamestnancom, tak inspektorat prace v podstate nema co vysetrovat.

dfghjk ( 13. května 2015 16:34 )

To tvoje "tak aby" je jen laciné, prázdné žvanění, jestli chceš konstruktivně poradit, řekni "jak" to měl uložit a svázat.

dfghjk ( 13. května 2015 16:27 )

máš to nějak popletený, ty nadáváš, já ne

salto ( 13. května 2015 16:25 )

Někdo to tam na něčí příkaz musel uložit a to tak, aby materiál neohrožoval zdraví nebo životy těch co se tam pohybují

hofihofi ( 13. května 2015 16:13 )

Za poskozene zbozi co zabiji je stejne odpovedny prodejce co ho tam umistil.

Zobrazit celou diskusi