Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Popraven dítětem: Čtrnáctiletý terorista z ISIS zastřelil spoutaného muže!

Autor: shp - 
4. května 2015
20:00

V jeho věku si vrstevníci hrají s pistolemi a samopaly. Jenže těmi plastovými! Tento chlapec, kterému může být maximálně čtrnáct let, vzal do rukou skutečnou devítimilimetrovou pistoli, nabil ji a zastřelil jí údajného iráckého špeha. To vše ve jménu Islámského státu!

Na záběrech, ze kterých běhá mráz po zádech, je k vidění skupina maskovaných teroristů, kteří přivezli do neznámého skladiště vězně s páskou přes oči.

Ve skladišti již čeká mladý chlapec západního vzezření. Je oblečen do černého oblečení s islamistickými hesly a znakem ISIS. Zatímco auto přijíždí, on nabíjí zbraň. A jde mu to až děsivě dobře.

Muži pak skupina sundá pásku z očí a donutí ho pokleknout. Chlapec mezitím v arabštině vyhrožuje Spojeným státům Rusku i Evropě, že pomstí své bratry.

Poté mimo záběr několikrát vystřelí. Vzhledem k nejasnému konci videa se objevily spekulace, že celá poprava dítětem je zinscenovaná a video šikovně zeditované.

kapka6 ( 5. května 2015 10:43 )

jako Hitlerjugend, novodobí fašouni, mozky se dají vymývat donekonečna, ať je jakákoli doba a jak jsme byli i přesvědčeni jsou to i studovaní lidé !!!

j_dc_cv ( 5. května 2015 09:34 )

Za prvé to není poprava, ale vražda. Za druhé ho asi nezabil ten kluk. Střih a není vidět kdo střílel. Podobné video s klukem už bylo a taky fake. Pisálek z Blesku to ví a na konci článku sám zmíní možnost, že to je jinak, ale to nebrání tomu, aby napsal bombastický titulek "popraven dítětem".

aronak ( 5. května 2015 08:16 )

možná je to dítě ženy, která byla unesena. Možná jednou na jeho místě budou potomci Tonči a Hanči.

bizon_pepa ( 5. května 2015 03:34 )

Toz to je spravny nazor.  

setroseuros ( 5. května 2015 02:05 )

kam ten svet speje? tolik zla, skazenosti a nenavisti vsude!

Zobrazit celou diskusi