Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Žena nedostala od řidiče cigaretu, zapálila mu za to na benzince auto!

Autor: shp - 
30. dubna 2015
11:10

Chtěla cigaretu, a tak se zeptala na benzince tankujícího muže, zda by jí jednu nevěnoval. On ji však odmítl, což Izraelku nepochopitelně rozhněvalo doběla. Muži zapálila jeho vůz v otvoru do nádrže. To vše na benzinové stanici v Jeruzalémě!

Hned po zažehnutí jiskry ze zapalovače ženy se muž zděsil a hadici vytrhnul z vozu. Hořící benzin ještě více vzňal a jeho vůz začal celý hořet. V autě přitom seděl mužův bratr.

Vše naštěstí viděli zaměstnanci benzinové pumpy, kteří přispěchali na pomoc a vůz uhasili. Policisté ženu podle záznamu z kamery identifikovali a zanedlouho dopadli.

Ta žena přistoupila k tankujícímu muži a poprosila ho o cigaretu. Tu ale nedostala, a tak vytáhla z kapsy zapalovač a podpálila tankovací zařízení. Byla zatknuta krátce po incidentu, veškerá obvinění ale odmítla,“ prohlásil mluvčí izraelské policie Micky Rosenfeld. Soud následně poslal ženu na psychiatrickou léčbu.

Video Šílená žena zapálila auto na benzince v Izraeli. - Reuters
Video se připravuje ...

cukrenka ( 30. dubna 2015 14:41 )

V poslední době se zprávy zabývají prkotinami někde za kopečky a tady by taky bylo o čem psát. Jenže ony by mohly hrozit problémy, to je to.Máme demokraciji, nebo nemáme?

jir.ass ( 30. dubna 2015 14:35 )

Je to čarodějnice. Upálit a za živa.

pravlast ( 30. dubna 2015 13:11 )

Hlavně že byla zatknuta a ne zatčena.Opět redakční výkon na 1.

Zobrazit celou diskusi