Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Veterinářka střelila kočku z luku: Fotkou se chlubila na Twitteru

Autor: zr - 
19. dubna 2015
09:30

Veterinářka se chlubí vraždou kočky na Twitteru. Šíp zasáhl zvířeti hlavu. Kristen Lindsey tvrdí, že zvíře bylo divoké. Nebylo: majitelé ho už dva týdny hledali. Veterinářka ihned dostala výpověď.

Kristen Lindsey (31) se pochlubila svým hrůzným úlovkem na sociální síti a okomentovala ho: „Mé první zastřelení lukem… lol. Jediný dobrý divoký kocour je ten s šípem v hlavě. Ocenění za veterináře roku… s radostí přijímám.“ Stejnou radost jí určitě neudělala skutečnost, že záhy přišla o práci. Ještě než se dozvěděla, že je nezaměstnaná, nechala se slyšet: „Ale ne, nepřišla jsem o práci. Pche. Jako kdyby se mě někdo chtěl zbavit. Jsem úžasná.“

O zaměstnání přišla ale i přes svou „úžasnost“ a všichni pracovníci z Animal Clinic se od své bývalé kolegyně distancují. Na Facebooku se objevilo prohlášení zbývajícího personálu, kde píší: „Jsme naprosto zděšeni, šokováni, naštváni a znechuceni takovým chováním.“

Klinika Washington Animal Clinic se snaží zachovat si reputaci. Uveřejnila fakt, že Kristen propustili ihned, jelikož podobné chování neschvalují, a prosí lidi, aby na základě jejího jednání neodsuzovali celou kliniku nebo její ostatní pracovníky.

Místní státní zástupci momentálně zvažují, jestli by Kristen neměla čelit trestnímu stíhání. To facebooková stránka „justice for the cat murdered by Kristen Lindsey“ (spravedlnost pro kočku zavražděnou Kristen Lindsey) v tom má jasno. Stránka má už přes 7000 členů. Mimo to se také na internetu objevila videa kočky z doby, kdy ještě žila. Spokojeně si užívá jízdu na traktoru.

Nejvíce ostatní veterináře rozčiluje fakt, že Kristen porušila i veterinární přísahu, v které se zavázala používat svoje schopnosti ve prospěch zvířat, k jejich ochraně a pro zmírňování jejich utrpení. Američané nyní doufají, že stát bude moci podniknout nějaké kroky, které v budoucnu zabrání dalším podobným incidentům. Nedomnívají se, že by veřejné odsouzení na sociálních sítích a ztráta práce byly dostatečným trestem.

e.44 ( 21. dubna 2015 10:44 )

e.44 ( 21. dubna 2015 10:44 )

e.44 ( 21. dubna 2015 10:42 )

zarazenyprd ( 19. dubna 2015 18:37 )

Takováhle sfině by měla léčit mojí kočku?

henryj ( 19. dubna 2015 13:08 )

....hlad je sviňa.........

Zobrazit celou diskusi