Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Martin z Liberecka se našel: Sám se přihlásil babičce!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš, ČTK - 
3. února 2015
15:25

Prožili noc hrůzy! Rodiče třináctiletého Martina Daniše z Liberecka spolu s policií pátrali po synovi, který se v pondělí nevrátil domů z návštěvy babičky, měl vypnutý telefon a nehlásil se. Naštěstí se v úterý odpoledne sám ozval.

"Chlapec se měl v pondělí kolem 17:00 vrátit domů z návštěvy od babičky. Vzhledem k tomu, že v danou dobu doma ještě nebyl, kontaktoval ho otec na mobilním telefonu, kdy ho upozornil na pozdní příchod. Chlapec pak už ale domů vůbec nedorazil a telefonáty od otce nepřijímal," uvedla krajská policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

O den později se naštěstí Martin umoudřil a sám kontaktoval babičku. Podle policie je v pořádku.

univerzalnizena ( 3. února 2015 17:42 )

harantik sch ur f e n ej

univerzalnizena ( 3. února 2015 15:07 )

logopyča

popocatepetl ( 3. února 2015 14:50 )

Tohle tak nevypadá. Věta"otec mu zavolal na mobila upozornil ho na pozdní příchod..." měla spíš znít "otec mu zavolal na mobil a seřval ho za pozdní příchod". Měli jsme takového spolužáka, co měl z otce takovou hrůzu, že po jedněch takových výhrůžkách, ´co s ním otec provede, až přijde domů´, skočil raději pod vlak. Musím dodat, že to byl slušný, mírný, disciplinovaný, pohodový kluk, úplně bezproblémové dítě. Ani na pohřbu otec nevypadal, že by mu došlo, co způsobil. Vypadal spíš naštvaně, co si to kluk dovolil, skoncovat se životem a vystavit otce hněvu všech okolo. 

petrkramnypresident ( 3. února 2015 14:03 )

Že by ho sežral vlk?

Zobrazit celou diskusi