Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tohle je tajná dcera Putina, tvrdí ruský bloger: Tančí rock‘n‘roll!

Autor: vk - 
30. ledna 2015
20:24

Ruský prezident Vladimir Putin (62) střeží svůj soukromý život i rodinu jako státní tajemství. Nyní ale ruský internetový bloger prolomil tabu – odhalil totožnost jeho utajované dcery Kateřiny!

Putin má dvě dcery. O Marii (29) se psalo loni v létě, když prý ze strachu před mstou za sestřelení letu MH17 plného turistů uprchla z nizozemského Voorschotenu zpět do Ruska. Existuje i pár jejích fotek, s otcem dokonce jednou přišla k volbám... Ovšem Kateřina (28) byla jako duch!

Tedy až doposud! Rus Oleg Kašin se vytasil se senzací – na svém blogu kashin.guru zveřejnil snímek z taneční soutěže a tvrdí, že rock‘n‘roll v ní netančí nikdo jiný než Putinova mladší dcera, která vystupuje pod pseudonymem Kateřina Vladimirovna Tichonova!

Dle Kašina si vybrala příjmení na počest babičky, matky bývalé Putinovy ženy, která se rovněž jmenovala Kateřina Tichonova, a jako prostřední zvolila jméno po otci. Pod tímto pseudonymem se už několik let zúčastňuje soutěží, což Kašin dokládá videem z YouTube, na němž prý tančí po boku Ivana Klimova na soutěži v polském Krakově, a přidal i seznam soutěžících, kde figuruje jak její jméno, tak i datum narození (31. srpna 1986).

Kromě toho je také Kateřina ředitelkou fondu pro Národní intelektuální rozvoj a viceprezidentkou celosvětové Federace akrobatického rock‘n‘rollu. Údajně je to i zdatná byznysmenka, která se jakožto členka vědecké rady vysoké školy podílí na rozšíření Moskevské státní univerzity, tedy projektu za 110 miliard dolarů! No prostě »supermanka« jako otec!Mluvčí Kremlu domněnku o Putinově otcovství nevyvrátil, ale ani nepotvrdil. „Nevím, kdo to je, já se zabývám prezidentem, ne jeho dětmi. To není má práce,“ sdělil Dmitrij Peskov. V utajování soukromí je Putin skutečný mistr. Nejenže veřejnost nezná jeho dcery, dokonce ani neví, kde od loňska žije jeho exmanželka Ludmila (57). Po rozvodu se po ní slehla zem... A rovněž není známo nic o jeho novém vztahu a potomstvu s gymnastkou Alinou Kabajevou (31).

milosuvadvokat ( 31. ledna 2015 07:04 )

Pro tebe škoda

milosuvadvokat ( 31. ledna 2015 07:04 )

Je, šikovná

milosuvadvokat ( 31. ledna 2015 04:26 )

Je to divné. Dcérky neprchají na Východ, v Moskvě je tak krásně, že a ony musí za louži. Jako naše Kateřinka.

milosuvadvokat ( 31. ledna 2015 04:24 )

Obě dcérky na Západě, dobrý ne?

milosuvadvokat ( 31. ledna 2015 04:23 )

Na Kate je uvalené embargo

Zobrazit celou diskusi