Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexy blondýna pózovala nahá pro Playboy: Otec se kvůli tomu oběsil!

Autor: shp, so - 
30. ledna 2015
07:20

Modelka Loredana Chivu (25) se vysvlékla pro rumunskou verzi prestižního pánského magazínu Playboy. Její otec neunesl tu »hanbu« a oběsil se. Krásku od té doby stále pronásleduje pocit viny z toho, že svého otce dohnala k sebevraždě nahými fotografiemi.

Když se otec modelky dověděl, že její nahé fotky může vidět každý, kdo si koupí časopis Playboy, začal zuřit. Své dceři se nejprve začal vyhýbat. „Přestal se mnou mluvit, bylo to deprimující,“ vzpomíná sexy blondýnka. „Když zjistil, co jsem udělala, uzavřel se před světem a mě se snažil izolovat od zbytku rodiny,“ dodala.

Předtím přitom mezi sebou měli krásný vztah. „Byli jsme si blízcí a každý den jsme byli v kontaktu, jenže to po odhalení fotografií přestalo,“ lituje Loredana. Modelka se po pár měsících chtěla s otcem konečně udobřit a zašla ho navštívit. Na pohled, který se jí naskytl v jeho domě, Loredana nikdy nezapomene.

Našla jsem ho oběšeného. Visel z trámu v podkroví. Nikdy jsem se z toho pohledu nevzpamatovala.“ Nyní žije dívka v Bukurešti a stále ji pronásleduje pocit viny z toho, že svého otce dohnala k sebevraždě nahými fotografiemi. Mrzí ji, že už své konání nikdy nebude mít šanci otci vysvětlit.

„Nezanechal ani dopis na rozloučenou,“ uzavřela Rumunka, která se v Playboyi prosadila, už když jí bylo 18 let. O své bolesti ale našla sílu povyprávět na Instagramu až nyní, po sedmi letech. Její příběh už zaujal 34 600 čtenářů a přinesla ho také spousta zahraničních novin a časopisů.

jana52 ( 30. ledna 2015 09:22 )

 blbá reklama lepší než žádná reklama...

salto ( 30. ledna 2015 08:15 )

mortis69 ( 30. ledna 2015 07:56 )

Deset ran lopatou na tvůj květák-debile

tgbb. ( 30. ledna 2015 07:51 )

Moje řeč. Za kolik mi ji nabízíš?

mortis69 ( 30. ledna 2015 07:49 )

A co je na tom špatnýho? Mám dceru 22let,je to krásný děvče,navíc plnoletá a s tímhle bych neměl nejmenší problém Sám chodím na nuda a nahotu,jako takovou neřeším,je to nádherný pocit uvolnění a na nějaký poj.eb.ba.ný mravokárce z vysoka kašlu

Zobrazit celou diskusi