Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Brutální útoky na ženy v Praze! Soudní znalci: První byl sadista, tenhle je sexuální psychopat!

Autor: Jan Doležal - 
22. prosince 2014
06:20

Dopadený Asiat (25) a mohutné pátrání po dalším útočníkovi či dalších útočnících. Co mají společného pachatelé, kteří během několika dnů v hlavním městě brutálně zbili a znásilnili tři bezbranné ženy?

Normální sex se ženou jim nic neříká. K tomu, aby dosáhli vyvrcholení, potřebují mít před sebou zbitou, poníženou a na smrt vyděšenou oběť. Podle odborníků jsou ale přesto pachatelé brutálních útoků, které v těchto dnech děsí Prahu, každý jiný.

Při prvním útoku 15. prosince na Jižním Městě násilník mlátil ženu (23) tak dlouho, až upadla do bezvědomí. „Podle všeho je to agresivní sadista. K tomu, aby se uspokojil, potřebuje mít svou oběť nehybnou a bez sebemenšího odporu, čehož dosáhne právě násilím,“ vysvětlil Blesku psychiatr Jan Cimický.

Útočníka, který 17. prosince poblíž Thomayerovy nemocnice v Praze-Krči hodinu a půl znásilňoval a bil ženu (29), odborníci naproti tomu označují za sexuálního psychopata.

„Násilí u něj hraje také roli, ale nijak ho nevzrušuje. Používá ho jen proto, aby oběť zpacifikoval, aby se nebránila a on mohl dosáhnout svého,“ tvrdí psycholog Jiří Jelen.

Blesková zpráva

V podchodu si násilník ženu vyhlédl v davu lidí, nikdo jí nepomohl.

Žádná souvislost?

Chování pachatele v Praze- Krči by podle soudních znalců mohlo být totožné s jednáním násilníka, který přepadl ženu 14. prosince v pražských Petrovicích.

Kriminalisté to zatím odmítají. „Momentálně tyto dva případy nespojujeme. O tom, že by spolu souvisely, zatím nevypovídá jediná indicie,“ potvrdil policejní mluvčí Tomáš Hulan. Po pachatelích obou přepadení se stále pátrá.

pozorovatel2013 ( 22. prosince 2014 18:26 )

však já tě najdu, i kdyby jsi se do země propadl.

pozorovatel2013 ( 22. prosince 2014 18:25 )

ty sexuální deviante, nechtěj vidět, co bych ti udělal já, nebo moje žena! Už mě to štve, každý takový deviant nepatří ani za mříže, pamatuj si, jak na tebe někdo narazí, už si asi nesmočíš nikdy, nebudeš mít čím debile jeden! Na ženský se vytahuješ? však počkej uvidíš sám.

elssa... ( 22. prosince 2014 08:18 )

vypráskala bych z Prahy všechny ukrajinský hajzly, trestnou činnost co tady páchají at si delají doma, minimápně polovina trestné činnosti je od ukrajnců a Rusů, ukrajina nikdy světu nepřinesa nic dobrého, pracovat taky neumí, je to luza co parazituje na jiných státech, to co předvádí doma je příkladné k jejich povaze, ukrajinské kurvy zaplavily Prahu,vraždí se i mezi sebou, tak at to odtáhne zpátky, žádné rezidenty v této podobě nepotřebujeme,

miap ( 22. prosince 2014 07:20 )

Drzim Vam palce, at se to nestane! Protoze kdyby zruda nahodou prezila, sel byste sedet a jeste musel ubohemu kriplovi platit leceni.

Zobrazit celou diskusi