Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Čech v Sydney: Vysmátá fotka před přepadenou kavárnou! Galerie idiotských selfie

Autor: šim - 
15. prosince 2014
12:17

Celý svět už několik hodin upírá oči na kavárnu v centru Sydney, kde šílený džihádista drží až 40 rukojmích, kteří jsou bez sebe strachem, vyhrožuje odpálením bomby, policie evakuuje celou oblast a radí lidem nevycházet. Senzacechtiví čumilové se naopak k zapáskovanému prostranství sjíždějí, aby si pořídili „fotku na památku“. A je mezi nimi také Čech...

Sociální sítě Twitter, Facebook a Instagram jsou nejrychlejšími médii současnosti, kterými se okamžitě šíří informace z celého světa k jakékoli události. Přepadení kavárny v centru Sydney není výjimkou. Uživatelé těchto sítí jako by občas ovšem nepřemýšleli, když na ně věší své fotky. V touze po senzační fotce si fotí vysmátá selfie před zapáskovaným a policisty obšancovaným prostranstvím. Cíl je jasný, dostat se ke kavárně, na které je vyvěšená černá islamistická vlajka a uvnitř níž je už několik hodin drženo až 40 rukojmích, co nejblíže.

Jednu takovou fotografii bohužel do Česka poslal také Čech, který se před černou policejní páskou nechal vyfotit se zdviženými palci na obou rukách. Co mu přišlo na téhle situaci tak super, že by si to zasloužilo palec nahoru, zůstává politováníhodnou záhadou.

Není ovšem jediný, kdo podobné fotky na sociální sítě poslal. Sydneyská policie sociální média monitoruje a varuje lidi, aby se k místu vůbec nepřibližovali. Jestli tito uživatelé čekali, že budou fotky ostatní oceňovat a sdílet, šeredně se mýlili. Naopak je ostatní zahrnuli slovy opovržení a zhnusení.

berlin71 ( 15. prosince 2014 18:40 )

Tak toto je opravdovy zm.rd

momoko ( 15. prosince 2014 18:36 )

proč má Blesk a TN.cz identické zprávy? Zřejmě stejná hovada všude a ještě opisujou

dfghjk ( 15. prosince 2014 18:15 )

Co se divíš blesku, vždyť ty jsi úplně stejný idiot jako on, kdyby si ten blbeček udělal selfie někde jinde, určitě bys ji nezveřejnil a neokecal v přiblblém článku. Rači drž pysk vole!

gogo ( 15. prosince 2014 15:50 )

Jeden fanatik, tisíc ozbrojenců a tisíc článků v Blesku na jedno brdo...

forrtyn ( 15. prosince 2014 12:43 )

Jsou to primitivové, co se baví neštěstím jiných. Kdoví kdy se sami octnou v takové situaci?

Zobrazit celou diskusi