Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sbohem, hrdinko: Pohřbili mladou ženu, která se zastala dvou dívek a zaplatila za to životem!

Autor: shp - 
3. prosince 2014
20:18

Německé město Wächtersbach se ponořilo do smutku. Stovky lidí zde oplakávají mladou ženu, kterou ani neznali. Přišli však Tugce Albayrak (†23) vzdát hold za její odvahu. Mladá žena se v rychlém občerstvení zastala dvou dívek před partou mužů, kteří je obtěžovali, a zaplatila za to životem.

Dvě náctileté dívky byly na špatném místě ve špatné chvíli. V restauraci rychlého občerstvení ve městě Offenbach nedaleko Frankfurtu je začala na záchodě obtěžovat skupinka agresivních mužů.

Tugce zaslechla jejich křik, neváhala ani minutu a vydala se jim na pomoc. Partičku otrapů zahnala pryč, za dívky se i bila. Jenže jeden z agresorů si na Tugce počkal na parkovišti a praštil ji tak silně, že dívka upadla do bezvědomí, z něhož se již neprobrala.

Její rodina se ji po dvou týdnech rozhodla odpojit od přístrojů, které ji udržovaly při životě. Přesně na její 23. narozeniny. Dnes se v německém Wächtersbachu odehrál před mešitou pohřeb, kterého se zúčastnily stovky lidí.

Pro odvážnou Tugce plakala nejenom rodina, ale i neznámí lidé, kterých se její hrdinství dotklo. Protože byla dívka původem z Turecka muslimka, proběhl pohřeb podle tradic. Na dívku Německo jen tak nezapomene. Rakev s Tugce bude pohřbena ve městě Bad Soden.

217radi ( 4. prosince 2014 08:56 )

Milofre, nezapomente- Buh znamena Allah, coz znamena jeden a ten samy fenomen!!! Jen proroci byli ruzni, Jezis a 300let pozdeji Mohamed!!! A tato zesnula divenka mela tedy muslimske koreny ale byla modern a sekularne vychovana! Narorozena byla v Nemecku, nemeckou statni prislusnost a studovala posledni dva semestry pedagogickou fakultu! Rikam jen velika skoda , ze uz tady neni!!!! Mohla byt velkym prikladem pro dalsi muslimska devcata tady na zapade!

milofr ( 4. prosince 2014 01:00 )

Co je to za titulek "zbohem hrdinko" muslimové nemají boha ty trotlpisálku z plesku

Zobrazit celou diskusi