Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Senior z Brna spěchal do hrobu: Vlak nevlak - hurá přes přejezd!

Video se připravuje ...
Autor: dce - 
26. listopadu 2014
17:45

Ve Vranovicích u Brna jen tak tak, že nedošlo k tragédii. Třiasedmdesátiletý senior se zde rozhodl přejít železniční přejezd, i když byla spuštěna veškerá bezpečnostní opatření. Muži se sice nic nestalo, ale jako na potvoru byly na místě zrovna dvě policejní hlídky.

Když na železničním přejezdu bliká výstražné světlo a jsou spuštěné závory, má to zřejmě pádný důvod. Tenhle drobný detail asi unikl seniorovi z Vranovic u Brna. I s kolem se rozhodl prokličkovat mezi závorami, asi protože čekání je pro bábovky. Jenže taková malá placatá bábovka mohla být i z něj.

Video VIDEO: Seniorovi se na přejezdu nechtělo čekat - Policie ČR
Video se připravuje ...

Muž si totiž za závorami všiml policisty, který se už na něj chystal. Nasedl tedy na kolo a chtěl se vrátit za závory – ani se neobtěžoval znovu rozhlédnout. Těsně za zády mu projel rychlík. Jenže i na druhé straně přejezdu už na něj čekal policista. 

Čtyřiasedmdesátiletý muž se se svou chybou nechtěl moc smířit a s projednáním hned několika svých přestupků na místě nesouhlasil. Policisté tedy jeho počínání oznámili k projednání správnímu orgánu,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

vrahrychtar ( 27. listopadu 2014 02:05 )

sel stary BARTOS z hospody domu.....

hofihofi ( 27. listopadu 2014 00:11 )

Zadna dobra race, proste se tam nahodou objevili, kdyz dedek vyvadel.,

koko61 ( 26. listopadu 2014 23:38 )

korunovaný de.bil, dědek starej

.abcd.abcd. ( 26. listopadu 2014 23:15 )

Dobrá práce policie!

krisik22 ( 26. listopadu 2014 22:33 )

Bez okolků: to dělám taky. Ale je fakt, že se rozhlížím, jestli se to fakt vyplatí... občas je na přehledné trati v dáli jen rozmáznutá Regionova, nebo vlak stojí na zastávce a lidi vystupují/nastupují.

Zobrazit celou diskusi