Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Podivná smrt: Střílející tužkou se na na policejním WC zabil lesník s 2,6 promile!

Autor: Jitka Pecharová - 
22. listopadu 2014
06:11

Raději smrt než kriminál. Možná tohle si řekl zadržený opilec (†57), který se zabil po převozu na policejní služebnu v Úpici. Poté, co se dobýval do cizího bytu. Na toaletě si ze své střílející tužky vpálil kulku do srdce.

Tragický konec muže je velkou záhadou. Nikdy nebyl trestán a nic nekalého možná neplánoval ani ve čtvrtek večer, kdy vnikl do paneláku a ve 3. patře se pokoušel dostat do bytu starších manželů.

„Uslyšel jsem, jak někdo bouchl do dveří. Když jsem otevřel, seděl na schodech. Říkal, že se mu udělalo špatně. Bylo vidět, že je opilý nebo zdrogovaný. Pořád mlel, že se rozvádí, a snad stokrát opakoval, že tady bydlí, a já mu říkal, že ne,“ vylíčil Josef P. (67).

Zmatený muž si pak šel před dům zakouřit. Na chodbě nechal plnou krosnu. Nájemník bytu mu ji později přinesl. Se sousedem se pak rozhodli přivolat policii, protože nevěděli, jak s mužem dál naložit.

Těžko říct, zda se muž, podle TV Nova povoláním lesník, pro sebevraždu rozhodl už cestou v policejním voze, nebo až na zhruba kilometr vzdáleném úpickém obvodním oddělení strážců zákona. Ti u něj stihli provést dechovou zkoušku, která ukázala 2,6 promile, ale k výslechu se už nedostali. Muž řekl, že potřebuje na toaletu, kde se cvaknutím tužky, kterou měl u sebe, zabil výstřelem náboje ráže 22. Případ vyšetřuje policie a Generální inspekce bezpečnostních sborů...

Zbraň Jamese Bonda

Jednoranná pistole je zamaskovaná jako pero či propiska. S některými typy se dokonce dá normálně psát. Po odjištění a spuštění ale vypálí malorážní náboj. Perem se špatně míří a střela není příliš účinná. Spíše se najde ve výzbroji Jamese Bonda než v realitě. Ale existuje...

nojasne ( 22. listopadu 2014 13:44 )

Informuje se o tom proto, že je to inspirace pro exoty jako jsi ty.

tgbb. ( 22. listopadu 2014 09:27 )

Ti by z nich stříleli své oponenty. Lepší by bylo politikům useknout obě pracky, aby nemohli krást.

tgbb. ( 22. listopadu 2014 09:26 )

Vožralej tak, že netrefil domů a oni ho místo na záchytku odvezli vyšetřovat na policii?

petrusaa ( 22. listopadu 2014 09:09 )

od mládí mě provázejí mrtvoly z nešťastné lásky,od školních let,přes vojnu do současnosti.Muži ty rozchody nesou hůř než ženy.

moiaza ( 22. listopadu 2014 09:08 )

Je velká škoda, že tyto tužky nefasují povinně naší politici. Možná by jim po zvednutí svých platů probudilo svědomí a řada pohřebních ústavu by měla moře práce. Problém je zřejmě v tom, že žádné svědomí nemají!

Zobrazit celou diskusi