Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děsivé video českého vymítače ďábla: Hrdelní řev z kostela děsí obyvatele Vranova nad Dyjí

Marek Dunda je biskupem pověřený český vymítač ďábla
Marek Dunda je biskupem pověřený český vymítač ďábla  (Autor: INT, Facebook)
Autor: max - 
17. listopadu 2014
12:43

Záběry jako z hororu, démoni, hrdelní křik, který je slyšet daleko za branami kostela, vymítání ďábla. Z videa natočeného přes klíčovou dírku v kostele ve Vranově nad Dyjí tuhne krev v žilách. Katolickou církví pověřený exorcista Marek Dunda na něm zachraňuje ženu posedlou ďáblem.

Video se dostalo na internet a vyděsilo celý Vranov. Většina už ale o vymítání ďábla v jejich kostele dobře věděla. Nebylo to totiž poprvé. „Ten řev je slyšet strašně daleko,“ řekla TV Nova obyvatelka města.

Na záznamu toho sice není mnoho vidět, o to děsivější je zvuková stopa. Zatímco kněz odříkává modlitby, žena posedlá ďáblem se zmítá v mukách a děsivě řve. Co přesně se za zamčenými vraty kostela dělo, ale kněz nechtěl prozradit. „Jde o latinsky pronášenou modlitbu. Když se něco filmuje přes klíčovou dírku, tak už není o čem mluvit. To už je pak záležitost etická,“ řekl televizi kněz Marek Dunda. Patří do skupiny exorcistů, kteří mají pověření od biskupa.

Ani podle úřadů nedělá nic špatného. „Prověřil jsem to a nejde o nic nezákonného,“ uvedl starosta Vranova nad Dyjí Lubomír Vedra.

tgbb. ( 18. listopadu 2014 00:57 )

Dokázal by léčit i Zemana? Třeba by se z něj stal slušný člověk.

ninka64 ( 17. listopadu 2014 20:13 )

Bil hon????????????No to jsi převedl své IQ v plné parádě, pak už chápu ty tvé bláboly.

ninka64 ( 17. listopadu 2014 20:11 )

Církev = středověk!

hgfcf ( 17. listopadu 2014 20:02 )

Jinak na hon na čarodějnice jsou zde na to odbornici ovčané co rádi čtou BULVÁR a ještě mu na vše skočí .Církev se od takových hloupostí distancuje .Není to dávno co zde bil hon a štvanice na vdovce Rychtáře .Takže ať si ti co rádi odsuzují bez řádných podkladu a důkazu zametou před svým prahem .

hgfcf ( 17. listopadu 2014 19:03 )

 mazd Ano máš pravdu dokonce u některých případu je jistá spolupráce ze strany psychiatru dokonce i pro ně samé tyto jevy u kterých bili zúčastněný nebyli pro ně pochopitelné .

Zobrazit celou diskusi