Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Šokující video: Mezi rohlíky v supermarketu dovádí myš!

Na internetu se objevilo video ze supermarketu, kde v zásobníku na rohlíky řádila myš.
Na internetu se objevilo video ze supermarketu, kde v zásobníku na rohlíky řádila myš.  (Autor: Facebook, profimedia.cz)
Autor: oj - 
5. listopadu 2014
14:20

Na Facebooku se objevilo šokující video. V zásobníku na rohlíky v supermarketu dovádí myš. Kdyby na ni nekoukal a nenatáčel si ji dav zákazníků, měla by se jako prase v žitě. Takhle se však marně snaží zmizet z očí zvědavců.

Video Pavla Kudlíka, které natočil v úterý v supermarketu v oddělení pečiva, sdílely během pár hodin tisíce znechucených milovníků křupavých rohlíků. Bílé pečivo jim už nikdy nebude chutnat tak jako dřív.

Nahrávka rozdělila lidi na čtyři tábory. Ten nejpočetnější zastává názor, že myš v jídle nemá co dělat a je to hnus. Ten druhý si z videa nic nedělá. Je přesvědčený, že jsou v jídle daleko horší věci než myší bobky. Třetí tábor, složený převážně z militantních ochránců přírody, je na straně nebohé myšky, která zmateně pobíhá v zásobníku a nikdo jí nepomůže na svobodu. V poslední skupině je sám autor videa. „Škoda, že už nemáme hada. Leda že bych ji vzal kočce,“ povzdechl si smutně.

e.44 ( 6. listopadu 2014 02:17 )

To nesmíš, vykopávko, kupovat pečivo v supermarketech, já mám denně křupavý houstičky, výborný banketky nebo dalamánky z pekařství, a vepřový i hovězí ve vlastní šťávě v konzervě musíš kupovat český ve skle, ne v plechu od ťamanů nebo od Babiše

e.44 ( 6. listopadu 2014 02:12 )

Já byla v '81 na brigádě v Michelské pekárně, je fakt, že myši jsem tam nepotkala, zato spoustu švábů a podobný havěti. Od tý doby nekupuju vánočky a mazance, jelikož každá asi tak desátá hrozinka v nich byl ve skutečnosti zapečenej hmyzák brrrr

e.44 ( 6. listopadu 2014 02:03 )

To je sice dobré řešení ale bohužel ne pro mě. Kdybych si pořídila kočku, tak by asi trávila většinu času hašteřením se s mým psem. On je to takový dobrák, s kočkama by si rád hrál, jenže číči nějak nemají pro tuhle jeho zálibu pochopení

hofihofi ( 5. listopadu 2014 21:49 )

Mysi jsou celkem mila zviratka, jen kdyby nekadila tam kde zerou. Kdysi si jeden krapek koupil mlejn na rekreaci, ale jeho zena se silene stitila mysi a ten mlejn jich byl plny, jeho utlocitna devenka pasti nechtela ale souhlasila s kockou. I odesli k mistnimu rolnikovi, ktery kockama oplyval a ten jim daroval kocourka, byl to vyborny mysilov, ale znacne chlubivy.zadnou mys, kterou pak zbastil si nenechal pro sebe, ale prisel ji ukazat. Ale misto pochvaly byl vzdy vyhozen a tak se vnucoval, napred mysi skladal pred dvere, pak do chodby a nakonec s ni vyskocil pri obede na stul. Jako posledni vykon bylo to, kdyz nedostal pochvalu, ze mysi nakonec naskladal na perinu pred oblicej manzelky, Majitel mlyna ohluchl na 14 dni na prave ucho a kocour byl vracen.

sars ( 5. listopadu 2014 21:24 )

 Ta myš vypadá spíš jako pískomil, ale to je fuk. Jde o to jestli zaplatila co sežrala. .. A jestli nepošla tak tam žere dodnes. .

Zobrazit celou diskusi