Zpěvák Michael Jackson vždy patřil mezi puntičkáře, pokud se jednalo o jeho vystoupení. Dokázal dlouhé hodiny pedantsky nacvičovat, mučit tanečníky a okřikovat hudebníky, dokud vše nebylo podle jeho představ. Ve svém osobním životě však tak disciplinovaný nebyl. O všem teď veřejně promluvily jeho hospodyně, které na světlo světa zveřejnily pravdu o jeho hygienických návycích.

Jeden z nejuznávanějších umělců showbusinessu všech dob byl nechutný bordelář! Dokázal bez mrknutí oka pobíhat se svými psy v jejich výkalech, které byly doslova ve všech pokojích Neverlandu. A když se pokusily jeho hospodyně naznačit, že to není v pořádku, zpěvák jim pohrozil, že z těch výkalů udělá „sněhovou kouli“ a hodí to po nich.

Zpěvákův zvrácený pohled na hygienu vygradoval v okamžiku, kdy za ním přijela hvězda talkshow Oprah Winfrey. Přesně před vchodem, kde měla Oprah vejít, si Michael ulevil a udělal potřebu. „Jen tam stál, rozepnul si kalhoty a vymočil se,“ prohlásila jedna z jeho hospodyň.

Všechna tato extempore se udála až po roce 1993, kdy byl Jackson obviněn z obtěžování třináctiletého Jordana Chandlera. Zpěvák tehdy zaplatil jeho rodičům více než 20 milionů dolarů za chlapcovo mlčení. Nejvyšší daň však Jackson zaplatil sám sobě, jeho jméno bylo zničeno a tím i samotná jeho osobnost.

Fotogalerie
4 fotografie