Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Návod, jak spravovat Blesk peněženku po internetu: Kontrolujte své peníze! Pohodlně, snadno a rychle

Autor: nec, zrk - 
23. října 2014
23:19

Pokud už máte svoji BLESK peněženku a přemýšlíte o dobíjení, kontrole, ovládání dalších funkcí přes internet, tady je návod na stránku www.bleskpenezenka.cz I pro ty, kteří si BLESK peněženku, tedy anonymní a bezpečnou dobíjecí platební kartu, chtějí teprve pořídit.

Při kliknutí na logo BLESK peněženky v levém horním rohu se vždy dostanete zpět na hlavní stránku.

Rubriku Co je BLESK peněženka najdete v horní liště na www.bleskpenezenka.cz umístěnou hned vedle loga BLESK peněženky. Zde najdete informace o tom, co BLESK peněženka vlastně je, jaké má výhody a také zde můžete zhlédnout videoupoutávku, která běží mimo jiné i v televizi.

Na www.bleskpenezenka.cz se dozvíte vše, co potřebujete vědět! Na www.bleskpenezenka.cz se dozvíte vše, co potřebujete vědět! | archiv Blesku

Pokud jste si zakoupili BLESK peněženku, tak rubrika Jak aktivovat a použít vás podrobně provede aktivací BLESK peněženky. Tu musíte provést před tím, než kartu začnete používat. O použití karty se dozvíte více, když sjedete na straně níže, tak zjistíte, jaké limity jsou spojené s užíváním BLESK peněženky. Například: Peníze na BLESK peněženku lze vkládat opakovaně. Ale limit na kartu je během celé platnosti karty (3 roky) souhrnná částka 10 000 Kč. Limit si však můžete právě na webu aktivací internetové samoobsluhy BLESK peněženky navýšit, a to, až na 55 000 Kč/rok. Lze to udělat i přes Zákaznickou linku.

Jak a kde je možné BLESK peněženku použít? Jak a kde je možné BLESK peněženku použít? | archiv Blesku

Na horní liště také po rozkliknutí rubriky Kde koupit a dobít zjistíte, kde BLESK peněženku seženete a za kolik a jak na kartu dostanete peníze. Například: BLESK peněženku koupíte za cenu 125 Kč v několika tisících trafi kách a novinových stáncích po celé České republice nebo na internetovém e-shopu. Snadno ji dobijete přes SAZKA terminál, prostřednictvím platební karty v internetové samoobsluze BLESK peněženky nebo prostřednictvím bankovního účtu.

Kde koupit a jak dobít? Kde koupit a jak dobít? | archiv Blesku

Velmi důležitou částí stránky je záložka Zákaznická podpora. Po kliknutí na ikonu Zákaznická podpora se dozvíte například to, kde vám poradí v případě, že kartu ztratíte, chcete si BLESK peněženku aktivovat nebo si chcete změnit PIN kód ke kartě.

Zákaznická podpora je jednou z funkcí peněženky. Zákaznická podpora je jednou z funkcí peněženky. | archiv Blesku

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Pajulinka ( 1. listopadu 2016 10:06 )

 Zdravim,zridila jsem si blesk penezenku protoze nemam ucet a hraji na internetu do casina bezproblemu penize poslu,ale nechala jsem si poslat vyhru na blesk penezenku a pokazde mi blesk penezenka finance odmitla. Proc a co s tim?

jany ( 13. září 2015 12:29 )

nevim,mam pocit, ze je t zeuzitelne pro odezrele transakce

patrik-poradna ( 2. března 2015 14:09 )

Tak například MBank či zuno ci SAMOTNÁ ČS CHCE ZA VYBERY NEMALÉ ČÁSTKY POKUD SE U NICH NEUPISETE NA DVA ROKY. TEDY: MBANK 29,- ZUNO 29,- CS KLASIK S REGISTRACI 6 KC/ ZA MES PAUSAL BEZ REGISTRACE 40 KC U JINÉ BANKY MIMO ČS

patrik-poradna ( 2. března 2015 14:06 )

Uplne nesouhlasím- BleskPeněženka je vhodná hlavně pro ty co nemají účet a nechtějí byt někdě evidováni TEdy prolidí co mají:_ Exekuce, příležitostné brigády a nebo jako dárek pro občasné nákupy. Ceny jsou - tak akorat. vezmu LI COOP karta od CSOB je drazší a ne pro všechny!

patrik-poradna ( 2. března 2015 14:03 )

 Dobrý den Variabilní symbol je Vaše telefonní číslo aktivované v rámci BleskPeněženky. +420 xxx yyyyyy. Platby se připisují : od ČS jeden den od odstatních CZ/ Sk bank dva dny Pěkny den Patrik +420777153060

Zobrazit celou diskusi