Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Blesk peněženka pod lupou! Podívejte se na ni zblízka

Autor: nec - 
22. října 2014
05:20

Už máte svou BLESK peněženku? První platební dobíjecí kartu – anonymní, bezpečnou… Pojďme se podívat na BLESK peněženku zblízka!

Nevíte, co jednotlivé symboly na kartě znamenají? Přinášíme vám podrobný rozbor jednotlivých symbolů a nápisů, které na dobíjecí platební kartě naleznete!

Více informací a vše o BLESK peněžence najdete na www.bleskpenezenka.cz

Blesk peněženka pod lupou. Blesk peněženka pod lupou. | Archiv
Blesk peněženka pod lupou. Blesk peněženka pod lupou. | Archiv
Video Seznamte se s Blesk peněženkou! Konec s riziky na internetu! - CZECH NEWS CENTER a. s. /Blesk.cz/
Video se připravuje ...

dyskrymynaclja ( 24. října 2014 21:06 )

výhodné to je,pro ně.Poplatky sežerou hotovost a klient zapláče nad svou blbostí.Asi jako u české okradatelny

direct1 ( 22. října 2014 10:26 )

Ať si ji strčí za klobouk, nevidím na tom absolutně nic výhodnýho.

zlymikes ( 22. října 2014 05:53 )

ale obchodník zaplatí za takovou sumu bance cca 1200 a o tom všem se nemluví.Inu nic není zadarmo

zlymikes ( 22. října 2014 05:52 )

v budoucnosti se předpokládá,že na takové karty budou dávány mzdy,sociální dávky a další, jako jeden z prostředků potírání „šedé ekonomiky“,protože platba kartou se dá vždy vysledovat.I dnes a i u této peněženky. A- obchodní podmínky má spotřebitel jen na webových stránkách poskytovatele. Kdo neovládá internet,obtížně se může předem se všemi podmínkami seznámit. Ale - cena za služby. Roční či měsíční poplatek za kartu sice není,ale musím si ji koupit a platím za každé nabití i za každý výběr z bankomatu. To je rozdíl vůči kartě k účtu.Peněženku musím aktivovat pomocí automatu na pevné lince s obvyklou sazbou za minutu,což je někdy dost drahé.O čem se ale nemluví – když nebudu kartu rok používat,zaplatím za každý další měsíc „pokutu“ ve výši 39,- Kč. - pokud chci zůstat v anonymitě a použiji k aktivaci předplacenou SIM kartu /např. TWIST/,mohu si do peněženky za celou dobu její platnosti,což jsou 3 roky, nabít maximálně 10000 ,- (desettisíc) .Mohu tedy teoreticky vybírat v průměru 10 Kč za den. Z anonymní peněženky nemohu vybírat z bankomatu,jen platit u obchodníka. Ukrýt tak tajně 10000 před exekutorem znamená koupit anonymní SIM a z ní aktivovat Blesk peněženku. Nabít kartu na 10 000 Kč a používat ji jen pro platby. Po vyčerpání peněz kartu vyhodit, vyhodit i SIM a mobil (operátor má jeho IMEI) a vše opakovat.Pro ukrytí např. 50000 vše násobit pětkrát. -když prozradím vydavateli peněženky jméno,adresu bydliště,datum narození a emailovou adresu,dostanu povolený limit vkladu 55000,- za rok a mohu i vybírat peníze z bankomatu.Ovšem, jak jsem dříve psal,budou mi chodit různé nevyžádané nabídky ,budou volat z call center apod.Dal jsem k tomu aktivací souhlas. Ale pozor – já si sice nabiji peněženku částkou 55000,- avšak za daný rok mohu v bankomatech vybrat nebo převést na nějaký účet jen 25 tisíc. Zbytek mohu utratit jen u obchodníků prostřednictvím bezhotovostních plateb. Jednoduchý důvod – za výběr dám 30,- Kč ale obchodník zaplatí za takovou sumu bance cc

Zobrazit celou diskusi