Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Bratr zabijáka v BMW utekl od nehody!

Autor: sch - 
15. října 2014
06:55

Zřejmě to mají v genech! Mladší bratr Marka P. (24), který ve svém BMW zabíjel při nehodě a pak zbaběle utekl, podle TV Barrandov svého bratra následoval. Po nehodě z posledních dnů z místa taktéž utekl!

Zřejmě »úspěšně« kráčí v stopách svého bratra. Podle televize byl pravděpodobně opilý nebo zfetovaný. Jel v autě, které v posledních dnech nezvládlo zatáčku a nabouralo do lampy. Jenže z osobáku se všichni ztratili.

Marek P. před dvěma měsíci na pražském Smíchově srazil a zabil studentku Marušku (†21). Jel z oslavy svých narozenin, nejspíš opilý a zfetovaný a z místa nehody zbaběle utekl! Na policii se přihlásil až po 16 hodinách. Státní zástupce teď obžalobu odložil kvůli změně advokáta. Soudu by mohla být podána v příštím týdnu.

Takhle naboural Půčkův bratr. A od nehody utekl. Takhle naboural Půčkův bratr. A od nehody utekl. | Reprofoto TV Barrandov

prycsvladou ( 15. října 2014 16:52 )

rozkopat jim oběma rypáky fetácké

pepen ( 15. října 2014 09:07 )

VŠEM FEŤÁKŮM CO SEDNOU ZA VOLANT-TREST SMRTI!!!!CO S TAKOVOU SEBRANKOU-ONI JE ZAVŘOU NA PÁR LET,PAK SE VRÁTÍ A UDĚLAJÍ TO ZNOVA!!!!JAKO TA SVINĚ ZFETOVANÁ CO ZABILA TOHO NEVINNÉHO CHLAPCE 16 LET-ZA TO BY MĚLI LÉKAŘI A SOUDCI BÝT PŘÍSNĚ POTRESTÁNI!!!!!A VŮBEC ZA TVRDÉ DROGY-DOŽIVOTÍ!!!U NÁS JSOU ZÁKONY STRAŠNĚ SMĚŠNÉ-PROTO SE NIKDO S TĚCHTO GRÁZLŮ -NEBOJÍ!!!!!!

marie60 ( 15. října 2014 07:50 )

 

nyctereutes ( 15. října 2014 07:35 )

Přesně napsáno...

marlen5 ( 15. října 2014 07:26 )

Mají to v genech? To těžko, ale je to důsledek jejich výchovy. Exemplárně bych potrestala nejen tyhle povedené brášky, ale i jejich rodiče! Můžeme si jen domýšlet, jak "výchova" v rodině probíhala, ale když vidíme výsledky, je zřejmé, že tito mládenci nemají v sobě špetku respektu k dodržování základních pravidel. Když sledujete fotky vraha té dívčiny, jeho gesta, je patrná jeho porucha sebevědomí a úcty k čemukoli...když si přidáte dlouhodobé užívání drog a konzumaci alkoholu, nemohlo to jinak dopadnout. Bohužel na to doplatila životem holčina, která k životu přistupovala zcela jinak - proto se také potkali brzy ráno - on jel zbořenej z mejdanu, ona jela do práce...co víc k tomu dodat.

Zobrazit celou diskusi