Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Triko se zbraní je výsměch! Neuvěřitelné, co si grázl z BMW oblékl k soudu

Autor: red - 
8. srpna 2014
11:41

V úterý brzo ráno se řítil pražským Smíchovem a svým BMW smetl a zabil 21letou Marušku Č. Pak byl 15 hodin na útěku, než se přihlásil na policii. Přišel tam s vítězným úsměvem a právníkem po boku. Jeho výsměch mrtvé Marušce i všem jejím zdrceným příbuzným pokračoval v pátek ráno u soudu, který ho poslal do vazby!

Kdo normální by si na sebe k soudu, který rozhoduje o vzetí do vazby, vzal triko s obrázkem bouchačky, které ještě po výstřelu doutná hlaveň, dvěma terči a trefami přímo do „červeného“? Asi nikdo…

Tričko má na sobě obří logo losangeleské značky Crooks and Castles, která se ve svých designech inspirovala násilím pouličních amerických gangů a udělala z držení zbraní a zločinu módní záležitost. Jací zákazníci se s ní budou především ztotožňovat, se přímo nabízí. Grázlové typu Marka P., který v úterý ráno svým BMW smetl mladou Marušku Č., která jela na ranní směnu na brigádu.

Video Grázl z BMW jde do vazby! Děsivý pohled muže, který autem zabil dívku! - Tomáš Polák, David Malík
Video se připravuje ...

Nápis na triku povahu Marka P. jen dokresluje: „Malé zbraně vyřeší vaše problémy!“ Co dodat? Marek P. si myslel, že má zákon a policii na háku. Prý se chtěl stát bossem smíchovského podsvětí, prý jel v drogách, dealoval. Jeden z floutků zlaté mládeže balancující na hraně zákona i za ní… Je to výsměch! Spravedlnosti, zákonům.. Jako by se přímo do obličeje vysmál rodičům mrtvé Marušky Č., jejím dvěma mladším sourozencům i Jáchymovi V., jejímu příteli, s nímž plánovali společnou budoucnost…

Marka P., který se po dvou a půl dnech v cele předběžného zadržení objevil v pátek ráno u soudu, poslali do vazby. Za celou dobu nepromluvil ani slovo, nehnul ani brvou a své pronikavě modré oči hrdě neklopil! Hrozí mu 8 let vězení.

V úterý brzo ráno se řítil pražským Smíchovem a svým BMW smetl a zabil 21letou Marušku Č. Pak byl 15 hodin na útěku, než se přihlásil na policii. Přišel tam s vítězným úsměvem a právníkem po boku. Jeho výsměch mrtvé Marušce i všem jejím zdrceným příbuzným pokračoval v pátek ráno u soudu, který ho poslal do vazby!

camse ( 13. srpna 2014 10:26 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé info www.cameso.webnode.cz

joldh ( 10. srpna 2014 12:01 )

Já bych se na nacionalizmus vykašlal. Téma pražáků a moraváků bych nechal stranou, ono to není tak jednoduché a pokud se člověk nesnaží najít nějakou objektivní pravdu, tak se v emocích pronášejí strašné nesmysly. V TOMTO PŘÍDADĚ JE JASNÝ, ŽE KLUK JE HAJZL A PROTO HO ZAVŘÍT AŽ ZČERNÁ !!!

1917 ( 10. srpna 2014 00:22 )

Co to je za zákon? Prý mu hrozí až 8let. To zn. papínek uplatí soudce, spratek dostane dolní sazbu t.j.3 roky a na 1/2 ho pustí. Tak s takovými zákony běžte do prde-e.Dejte toho spratka do rukou rodičům a nebo zákon Šaríja Oko za oko, zub za zub. A bude od těch spratků, prý zlaté mládeže, pokoj. Jiný zákon na ně neplatí!!!!!!

xracer23 ( 9. srpna 2014 19:39 )

jo a kdy se přihlásil až večer,to je frajer!!! a pomohl té holčině???Prosím tě....už nemluv!!!

xracer23 ( 9. srpna 2014 19:34 )

...že ho fotr nest-říkl na záclonu!!! Mladá holčina měla život před sebou!!! A on si přivede s sebou právničku k soudu....z.m.r.d.-20 let!!! at mu spadne hřebínek....

Zobrazit celou diskusi