Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hlavou bych mu prohnala kulku, vzkazuje grázlovi sestra Marušky Č. (†21)

Autor: dce, sch - 
8. srpna 2014
10:08

Velká ztráta zasáhla v úterý brzo ráno rodinu a přátelé Marušky Č (†21). Bezohledný a pravděpodobně opilý Marek P. ji srazil a z místa činu utekl. Dívka zraněním podlehla a zanechala po sobě tak prázdné místo v srdcích svých blízkých.

Rodiče Marušky, Jiří a Alena, připravují na sobotu pohřeb. Něco, co si žádný rodič nechce ani představit – že pohřbívá své dítě. O to horší je fakt, že za její smrt může grázl, který rozhodně nebyl před nehodou nevinný. Když dívku srazil, okamžitě se dal na útěk. Na policii se vypočítavě přihlásil až 15 hodin po nehodě. Aby stačil vystřízlivět...

Video Soud poslal zabíjaka z BMW do vazby! - Tomáš Polák, David Malík
Video se připravuje ...

Všichni, kteří o odporném činu Marka P. slyšeli, mají jasno. Žádný trest nemůže být dost vysoký. Z Maruščiných příbuzných se nám podařilo získat krátkou výpověď od Štěpánky, sestry mladé dívky. Ani ona by zabijáka nešetřila: „Já bych mu prohnala hlavou kulku! Nebo dvě!“ křičela z okna jejich domu.

I sousedka rodiny a další lidé z okolí jsou z celé události nešťastní. Maruška byla mezi lidmi oblíbená. „Byla to milionová holka, tu jen tak nepotkáte. Byla strašně hodná, nikdy mě nenaštvala, byla zlatíčko. Dokonce chodila pomáhat do zdejšího pečovatelského domova,“ popsala se slzami v očích sousedka.

V pátek byl Marek P. obviněný ze zabití z nedbalosti, neposkytnutí pomoci řidičem a ohrožení pod vlivem návykové látky poslán soudem do vazby. Následně byl převezen do Pankrácké věznice. Důvodem bylo možné ovlivňování svědků. Hrozí mu až osm let vězení. Detaily činu jsou stále ve vyšetřování.

setroseuros ( 8. srpna 2014 17:40 )

ja mel knedliky se zelim ,se zelim kyselim

setroseuros ( 8. srpna 2014 17:37 )

U soudu podelanej nebude! Nema svedomi,cit... NIC!! Zaplati si dodreho advokata , jako sme uz mnohokrate meli moznost videt u celebrit a bude se kroutit jak had! A nakonec bude vina ta divenka, protoze tam stala!!! (Vzdyt i Rotrekl jel taky nakonec v protismeru!! )

sores ( 8. srpna 2014 15:40 )

Pokud lidi nesepíšou petici o obnovu trestu smrti jako je to jinde ve světě, tak český grázlové ví, že o život nepřijdou a doživotí se v Česku za pár let snižuje na polovinu! Být otce té dívky tak ho sám oddělám.

.abcd.abcd. ( 8. srpna 2014 15:32 )

Z těch drog se z něho stala bezcitná bestie.

.abcd.abcd. ( 8. srpna 2014 15:31 )

No jistě, že je to dopravní nehoda se zabitím. Ale té se dalo předejít, kdyby ten parchant nesedl do auta a nejel rychle jako prase.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání