Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Skandál v Liberci: Učitelka zalepila dětem ústa lepicí páskou!

Učitelka v Liberci-Machníně zalepila dětem pusu lepicí páskou (Ilustrační foto)
Učitelka v Liberci-Machníně zalepila dětem pusu lepicí páskou (Ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
3. října 2014
20:02

Dva malí prvňáčci ze základní školy v Liberci-Machníně nebudou mít na své školní začátky zrovna dobré vzpomínky. Když při hodině vyrušovali, vzala jejich učitelka lepicí pásku a oběma zalepila pusu!

Padesátiletá učitelka Kamila K. pracovala na machnínské základní škole pouze jako zástup za jinou nemocnou kantorku. Vedení školy si ji náhodně vybralo ze seznamu volných učitelů na informačním portálu Libereckého kraje, netušilo ale, že k výuce používá velmi kontroverzní metody.

Ty se projevily už po třech týdnech. Když se jí dva malí prvňáčci rozpovídali během hodiny, zalepila jim totiž pusu lepící páskou! Žáčci si to samozřejmě nenechali pro sebe a s podivným zážitkem se doma svěřili rodičům. Ti zbrucovali ředitele školy, který se s učitelkou rychle rozloučil.

Pedagožka s bohatou praxí se hájila tím, že její jednání bylo špatně pochopeno. "Byla to jen hra," řekla televizi Nova, která na případ upozornila. Z portálu přitom její jméno nezmizelo a nic jí zatím nebrání v tom, aby usedla za katedru znovu na jiném pracovišti.

illis ( 4. října 2014 14:20 )

Na mateřskou školu vzpomínám moc ráda, ale vím, že tam byla učitelka Božena , starší, neupravená, vzteklá, ta nás i uhodila. byla tam paní ředitelka, také moc hodná. Jiná paní učitelka Dáša, to byl anděl , milá, hodná, moc hezká žena, na ni vzpomínám nejčastěji .

illis ( 4. října 2014 14:16 )

fortun omlouvám se, sáhla jsem na klávesnici vedle.........

illis ( 4. října 2014 14:14 )

firtun Samozřejmě, že byly za socialismu mateřské školy, některé byly zřizovány městy a jiné byly podnikové. Ve filmu Dovolená s Andělem byla také mateřská školka pro děti zemědělců. Tak co se tak divíš, pokud je Ti 16 let, tak víš hodně málo .

illis ( 4. října 2014 14:12 )

prdyvrdy Pošleš dítě do školy a učitelka mu zalepí pusu , to snad nemyslíš vážně . Učitelka je neschopná, když si nedovede děti získat a výukou zaujmout. Přednáším teenagerům a respekt si získám vždy. Záleží na přístupu pedagoga a ne na funkčnosti lepící pásky.

prdyvrdy ( 4. října 2014 13:41 )

to už tehdy byly mateřské školky??? ale jinak prima trest, aby lidi viděli, že jste zlobilky nebo by bylo lepší tím proutkem po zadnici?

Zobrazit celou diskusi