Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Nahý postával před školou: Nemám na oblečení, vymlouval se

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: dce - 
25. září 2014
19:01

Kuriózní výmluvu měl dvaatřicetiletý muž v děčínské městské části Podmokly, kterého policie zadržela z důvodu obnažování na veřejnosti. Muž se navíc polonahý promenádoval před základní školou! Obhajoval se slovy, že nemá peníze na pořádné oblečení.

Případ nahlásily matky, které své děti vodily do místní školy a muže na místě několikrát přistihly. "Měl kalhoty takzvaně na půl žerdi a žádné spodní prádlo. Když ho maminky u školy několikrát upozornily, ať se oblékne, kalhoty si sice natáhl, ale tak, že mu stále bylo vidět přirození," popsala policejní mluvčí Petra Trypesová pro server idnes.cz

Navíc se muž obnažoval na více místech než u této školy. Nakonec ho strážnici našli spát na lavičce v ulici Prokopa Holého. "Muž vysvětloval, že je v těžké životní situaci a nemá na to, aby si koupil spodní prádlo a pořádné kalhoty. Policisté ho proto nasměrovali na charitu, kde je dostal. Zároveň mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinu výtržnictví, za což mu hrozí až dvouletý trest vězení, a propustili ho na svobodu," doplnila mluvčí.

djaba ( 25. září 2014 21:01 )

A tebe taky pěkně do lomu a denně kubík normalizovaných dlažebních kostek ručně .Když ne , bez jídla .Pak by měl jiné priority i jiné myšlenky .Jistě by erární oděv taky byl .

Zobrazit celou diskusi