Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žhavá a nebezpečná: Tahle kočka je nejvíc sexy kriminálnicí světa!

Autor: shp - 
22. září 2014
12:42

Vypadá jako sexy kočka a umí pořádně vytasit své ostré drápy! Teprve jednadvacetiletá Stéphanie Beaudoinb, která skončila za mřížemi kvůli vykrádání domů, má bohatou kriminální minulost. Sexy Kanaďanka pobláznila muže po celém světě díky svému žhavému vzhledu. Domu byste ji ale nechtěli, čelí hned 114 obvinění.

Má tvář sexbomby, tělo modelky, ale mysl zlotřilé kriminálnice, která svůj vzhled využívá k tomu, aby pobláznila mužské komplice. Nutno dodat, že značně mladé komplice.

Tři chlapce ve věku 13, 15 a 17 let jistě nemusela dlouho přemlouvat, aby se vydali za ní na jejím kriminálním tažení. Puberťáci ale budou mít více štěstí než rozumu, protože na rozdíl od Stéphanie jsou nezletilí a vězení se nejspíš vyhnout.

Sexy kriminálnice takové štěstí asi mít nebude. Podle policie se vloupala do celkem 42 domů v kanadském Victoriaville a je obviněná hned ze 114 trestných činů a přestupků, mezi kterými je krádež, přivlastňování cizího majetku a dokonce nelegální držení devíti střelných zbraní.

Díky svému vzhledu má nyní na Facebooku už hromadu fanoušků, kteří doufají, že se Stéphanie kriminálu vyhne. Není tomu přitom tak dávno, co způsobil na internetu poprask zločinec Jeremy Meeks, který svýma modrýma očima a sexy tvářičkou získal srdce nejedné ženy.

tarot666 ( 22. září 2014 17:01 )

přestaň brát to svinstvo magore

Zobrazit celou diskusi