Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vážně nemocné Nikole hrozí smrt! Jestli si zakouří trávu, bude zle!

Nikola je vážně nemocná a z domu po hádce s matkou odešla bez důležitých léků
Nikola je vážně nemocná a z domu po hádce s matkou odešla bez důležitých léků  (Autor: Policie ČR)
Autor: šim - 
8. září 2014
13:44

V sobotu večer se 18letá Nikola Simrová pohádala se svou matkou a odešla z domu na pražském Břevnově neznámo kam. Je vážně nemocná, léčila se na psychiatrii a pokud nebude brát léky, její život je v ohrožení. Lékaři navíc varují, že by si mohla sáhnout na život. Pomozte ji najít!

Nikola zmizela v sobotu odpoledne. S sebou si nevzala mobilní telefon, peníze a hlavně potřebné léky. Hrozí jí tak silné záchvaty a podle lékařů je vážně ohrožená na životě. V minulosti se už léčila v psychiatrickém zařízení a je velmi pravděpodobné, že si dokonce sáhne na život.

Její zdraví navíc může ohrozit marihuana, kterou ráda kouří. Má však na ni velmi negativní účinky. Její stav se po ní zhoršuje, dostává se po ní do nezvladatelných stavů agrese.

Dívka je vysoká asi 165 centimetrů, střední postavy. Má modré oči a světlé až blond vlasy, nejčastěji svázané do culíku nebo drdolu. Oblečená by měla být do černých teplákových kalhot, černého tílka a zelené kostkované nebo černé mikiny. Na nohou má nejspíše černozelené kotníčkové boty značky Adidas a přes rameno černou plátěnou tašku se znakem Converse olemovaným růžovou barvou. Na ruce nosí korálové náramky.

 Babička pohřešované bydlí v obci Cheznovice v okrese Rokycany, kriminalisté se tak domnívají, že by se mohla vyskytovat nejen v Praze, ale i na Plzeňsku, kde má rodinné a citové vazby. Nevylučují ani, že se pohybuje v komunitě osob užívajících marihuanu nebo v takzvaných squattech.

Pokud budete mít o dívce jakékoli informace, sdělte je policii na linku 158. Pomůžete zachránit její život.

zelena.karkulka ( 8. září 2014 22:55 )

Tak to bude fakt ztráta pro společnost

latabitha ( 8. září 2014 19:57 )

Dostane od života pěkně přes držku - pokud to tedy přežije. Ono je jí už 18 a oni jí všechno zakazují . Tyhle idiotky agresivní - nejen po marihuaně, ale i po chlastu - zaslouží bez pardonu pořádnou nakládačku , aby si zapamatovaly, že se ženy takhle chovat nemají!

panenka009 ( 8. září 2014 14:17 )

Od 18nácti let je člověk dospělý.Má právo na svůj život,a sám si o něm také rozhodne.

Zobrazit celou diskusi