Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Jak narvat gauč do felicie? Rodinka Patů a Matů vám to předvede

Rodina se pokoušela narvat do škodovky celý gauč
Rodina se pokoušela narvat do škodovky celý gauč  (Autor: Facebook.com)
Autor: šim - 
19. srpna 2014
11:38

Tohle video se stalo hitem internetu a vzniklo jak už to tak bývá náhodou. Jeho autor uviděl z okna komické počínání rodinky, jak se snaží narvat do felicie gauč, který byl minimálně tak velký jako celá škodovka. Stačilo zmáčknout PLAY a pak jen nasdílet na Facebook.

Autorem videa je jistý Graeme Londgen (44) z anglického Sheffieldu, který když jejich směšné počínání uviděl, okamžitě tasil telefon a začal natáčet. „V neděli mí sousedé dali před dům sedačku, kterou už nechtěli. V pondělí si pro ni přijela tahle rodina a snažila se ji nacpat do auta,“ řekl britskému Mirroru Londgen.

Rodinka složená ze tří dospělých a dvou děti se pokoušela pohovku do auta dostat z nejrůznějších úhlů. Nejprve to tam cpali i s polštáři a matracemi. Nakonec je napadlo je vyndat.

„Bylo mi jasné, že se jim to tam nemůže vejít, tak jsem začal natáčet. Musel jsem ale zadržovat smích,“ dodává. Když už to trvalo několik minut, Londgen se rozhodl sejít dolů, že je nafilmuje přímo na ulici. Když ale sešel na ulici, bylo auto i s povedenou rodinou pryč i s gaučem.

„Poslední moment, co jsem viděl, bylo, že ten gauč zaklínili nějak do kufru. Tak museli odjet,“ popsal autor videa, který ho okamžitě napostoval na svůj facebookový profil. Tam video sdílelo přes 70 tisíc lidí. „Nemůžu uvěřit, kolik lidí to sdílelo, ale dobře se u toho asi bavili,“ uzavřel.

Video  Britský Pat a Mat se snaží nacpat sedačku do felicie.  - Facebook.com
Video se připravuje ...