Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Snoubenec předstíral vlastní smrt, aby se vyhnul svatbě: Nevěsta na to přišla!

Autor: shp - 
19. srpna 2014
06:59

Taková levárna kvůli nedospělosti! Američan Tucker Blandford (23) se zalekl svatby a předstíral vlastní smrt, aby se z ní vyvlékl. Zavolal své britské snoubence Alex Lanchester (23), vydával se za vlastního otce a tvrdil, že Tucker zemřel při autonehodě. Alex byla zděšená a propukla v pláč. Pak ale zjistila pravdu...

Alex se s Tuckerem seznámila před dvěma lety. Studovala ve Spojených státech. Okamžitě přeskočila jiskra a byla z toho láska jako trám. Následovala žádost o ruku, na kterou Alex s radostí odpověděla: „Ano“!

Britka se vrátila do své domoviny a svatba se nyní pomalu začala blížit. Jen několik měsíců před obřadem se ale Tucker zalekl a udělal něco tak odporného, až z toho zůstává rozum stát.

Američan předstíral vlastní smrt, vydával se za svého otce a Alex se snažil namluvit, že zemřel při autonehodě. Vyděšená a zamilovaná žena však zavolala Tuckerovým rodičům, kteří ji prozradili, že jejich syn je naživu a zcela zdráv.

„Tucker byl vždy takový gentleman. Když se ohlédnu zpátky, tak jsem byla asi naivní. Jediné, co jsem dělala, bylo, že jsem ho milovala,“ prohlásila zklamaná Alex. „Zničil moji důvěru, nevím, zda se ještě někdy do nějakého vztahu odvážím jít,“ dodala smutně.

A co říká na své chování samotný Tucker? „Jsem otřesná a děsná osoba. Dostal jsem strach,“ omlouvá se. Jaký horor připravil své snoubence, mu nedocvaklo. Chudák ženská.

travaisik ( 19. srpna 2014 18:41 )

Proč mě to tolik připomíná mě..Zjistit po roce a půl že žiju s největším sukničkářem a přitom největším žárlivcem..

zarazenyprd ( 19. srpna 2014 11:27 )

Jen málokteré slovo v sobě obsahuje tolik pohrdání, jako slovo manžel...

jana999 ( 19. srpna 2014 09:28 )

to američanky ti taky nebudou vyvářet, jak blbí český slepice

Zobrazit celou diskusi