Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena si spletla brzdu s plynem. Její auto zůstalo viset ze čtvrtého patra!

Žena si spletla brzdu s plynem a prorazila zábradlí. Její auto zůstalo viset ze čtvrtého patra garáže.
Žena si spletla brzdu s plynem a prorazila zábradlí. Její auto zůstalo viset ze čtvrtého patra garáže.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: pom - 
19. června 2014
22:29

O ženách za volantem a jejich parkování kolují tisíce vtipů, ovšem nepřestává platit, že ty nejlepší napíše sám život. Téhle ženě se povedl kousek dosud nevídaný! Zaparkovala totiž tak šikovně, že celý předek jejího auta zůstal viset ze čtvrtého patra garáže. Jak je to vůbec možné?

O tom, že parkování v auty přeplněném Los Angeles není žádný med, nikdo nepochybuje. Dokonce ani o tom, že v kritických dopravních situacích člověk může ztratit nervy a zpanikařit. Tahle žena si pro to ovšem vybrala ten nejméně vhodný moment.

Při parkování si totiž spletla brzu s plynem a neštěstí bylo na světě. Vyhrazené místo přejela, ke své smůle však parkovala ve čtvrtém patře! Prorazila tak zábradlí a celý předek auta včetně předních kol zůstal nazdařbůh viset ve vzduchu z budovy.

Na ulici se hned začali shlukovat zvědavci, kteří si na visící auto ukazovali. Ženě se naštěstí podařilo vyváznout bez jediného škrábnutí, zřejmě totiž na poslední chvíli zapůsobil pud sebezáchovy a nohu z plynu sundala. Dveře auta tak zůstaly v bezpečí garáže a dovolily jí pohodlně vystoupit.

.abcd.abcd. ( 19. června 2014 23:06 )

To byla Tigress, jela pro vegetu a byla z ní naprosto vedle.

Zobrazit celou diskusi