Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Seznámili se na internetu: Skončila jako sexuální otrokyně ve sklepě!

Místo hezké rande ji okradl a uvěznil. Týden ji sexuálně zneužíval, než ji osvobodila policie.
Místo hezké rande ji okradl a uvěznil. Týden ji sexuálně zneužíval, než ji osvobodila policie.  (Autor: ČTK, Reuters)
Autor: tp - 
15. června 2014
20:23

Seznámení přes internet se stalo pro mladou Němku doslova noční můrou. Při prvním setkání s původně příjemným mužem ji přepadl, vzal jí všechny věci a zamkl ve sklepě, kde si z ní udělal sexuální otrokyni. Policie ho ale dopadla a čeká ho tvrdý trest!

Po seznámení na internetu přichází první rande. Obě strany od toho očekávají různý výsledek. To, co ale zažila 34letá Němka nečekal nikdo. Místo příjemné večeře a seznámení jí Robert Whiteside ze Severní Karoliny v USA napadl, sebral jí všechny věci a zamkl ve své dílně.

Tam jí přes týden znásilňoval a týral, než se žena dostala náhodou k počítači a napsala kamarádovi o pomoc. Ten zkontaktoval policii a zanedlouho začala záchrana unesené dívky.

Roberta policie později při razii zatkla a v domě našla také mnoho dalších zbraní kromě ženy, která byla schovaná v tajné místnosti za skříní. Čin byl tedy promyšlený již dopředu. Nyní je obviněn ze sexuálního otroctví a obchodem s lidmi.

alna ( 16. června 2014 00:17 )

nyctereutes ( 16. června 2014 00:00 )

Čtyřiatřicetiletá dívka?

llottoss ( 15. června 2014 21:09 )

jó, to je tak, když se někdo seznamuje na internetu .... je to největší hovadina

renataren ( 15. června 2014 20:49 )

ŽENY BY SI NA SEBE MĚLY DÁVAT VĚTŠÍ POZOR. KDYŽ NĚKAM JDU A NEZNÁM HO, NĚKOMU TO ALESPOŇ ŘEKNU. ŠKODA, ŽE NEJSOU NĚJAKÉ ČIPY PODLE KTERÝCH BY SE ČLOVĚK MOHL NAJÍT. STAČILO BY SI HO DÁT TŘEBA NĚKAM DO BOT AJ...

Zobrazit celou diskusi