Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rozjetý Ivan Jonák: V Discolandu Sylvie to rozpařil po 18 letech!

Autor: shp, psch - 
8. června 2014
12:07

Tak na tuhle událost čekal Ivan Jonák celých 18 let, kdy seděl v base za vraždu své manželky. Po neuvěřitelně dlouhé době si zapařil v legendárním Discolandu Sylvie, který před svým zatčením vedl. Otevírací párty pořádal pouze pro známé a zvané, kteří mu pomohli s vyklízením budovy.

Akce začala včera v osm hodin. Jonák na místo dorazil v půjčeném mustangu půl hodiny před devátou hodinou. Před vchodem do Discolandu se začal zdravit se svými fanoušky, kteří na něj již čekali. Právě pro ně párty pořádal. Celých sedm dní totiž příznivci diskotékového bosse vyklízeli prostory zchátralé budovy, vynášeli opadanou suť i ztrouchnivělé židle.

Teď už se dá v Discolandu opět pařit, protože v něm nechybí bar ani místa k sezení. Kromě fasády tam ale nezůstal kámen na kameni, vše je přestavěné. Za Jonákem se přišel podívat jeho starý známý DJ Uwa, který v Discolandu začínal, i někdejší pornoherec Robert Rosenberg.

Velkou radost měl Jonák z návštěvy bývalých servírek Discolandu Sylvie Natálie a Moniky. Dlouho s nimi vysedával ve VIP prostorách a klábosil. „Jsem velmi dojatý. Díky známým a nadšencům se nám podařilo dát Discoland dohromady,“ řekl Blesk.cz.

Sám se cítí skvěle. „Ve věznici mi říkali Fénix, podle bájného ptáka, který vstal z popela. S přezdívkou se trefili,“ smál se Jonák pod svůj pěstěný knír. Celý večer ho přitom provázela hudba 90. let.

lydyna ( 9. června 2014 12:43 )

Ano, přesně takové lidi naše republika potřebuje. Čestné, slušné, odvádějící poctivě daně a hlavně jak si říkají celebrity. Hnus velebnosti.

jakeline ( 9. června 2014 12:18 )

Hnusný pablb myslí si že bude středem pozornosti!Za chvíli půjde opět bručet!On to už ani jinak neumí!CHvástal se že odejde na SRÍ LANKU ale skutek utek už ho tam všichni čekají s otevřenou náručí!

ko.ko.tek ( 9. června 2014 10:20 )

Ten půjde za chvíli do chládku znovu. Chová se, jako by ho vypustili někde z buše.

bb88 ( 8. června 2014 21:20 )

A kardinál Duka tam byl taky ? )

abcd.adcb ( 8. června 2014 19:42 )

Jonák je na první pohled poctivý a bezúhonný člověk, hňupe!

Zobrazit celou diskusi