Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kateřina Zemanová může slavit: Odmaturovala! A co dál? Zmizí z Česka?

Autor: simao - 
5. června 2014
18:13

Po úmorném šprtání přijdou na řadu oslavy. První dcera Česka Kateřina Zemanová totiž dnes úspěšně dokončila svou maturitu. Její rodiče jsou samozřejmě spokojení a pyšní, jenže vyvstává otázka, co bude s jejich ratolestí dál? Možný scénář již nastínil sám prezident Zeman.

"Kateřina Zemanová úspěšně odmaturovala. Svým rodičům tím udělala radost," komentoval dotaz Blesku na dnešní maturitní výkon Kateřiny Zemanové prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Zemanova dcera zvládla na soukromém gymnáziu Amazon v Praze nejprve písemné testy z češtiny i angličtiny. A to levou zadní, na sto procent. Dnes pak přišla na řadu ústní část. A ani při ní Zemanová nezaváhala. Může se slavit, je to doma a pro Kate začínají ty nejdelší prázdniny v životě studenta.

Kate dnes patrně nechtěla porušit tradici a oblékla si stejné bílé minišaty jako při první části maturity. Hnědou koženou bundu však tentokrát vystřídala za světlý kabátek.

Její prezidentský otec pak před časem naznačil, kam by se mohly ubírat na podzim při začátku semestrů na vysokých školách Kateřininy další kroky. Prý do zahraničí, chtěla by podle něj studovat ve švédském Lundu. "Protože já mám Skandinávii rád a propaguji skandinávský model sociálního státu, tak si myslím, že je to dobrá volba," říkal v dubnu Zeman ČTK.

Na řešení budoucnosti ale bude ještě čas. Zemanová se maturitní úspěch vydala dnes oslavit i se svými kamarády přímo na Pražský hrad - na ni i její kamarády čekala garden party u Lumbeho vily, kde Zemanovi bydlí.

oltec ( 6. června 2014 09:55 )

to neznamená,že když máš vysokou školu,že jsi něco víc Benda ji má také i těch peněz má dost a je to blb a dvě ženský nastálo to bude určitě maminka s babičkou

pepatiso ( 6. června 2014 09:05 )

Je mi záhadou proč prasátko nepošle svoji dcerku brát rozumy do ameriky?

ivoadler ( 6. června 2014 08:32 )

Já se s tím pravopisem až tak nepářu. Nepíšu maturitní písemku z češtiny. Co bych měl Kačence závidět? Maturitu? Tu má kdekdo. Snad jen tatínka prezidenta.

oltec ( 6. června 2014 04:51 )

super jentak

koko365 ( 5. června 2014 22:10 )

jasný, co budu dělat s vylitým dědkem, když je dole hromada mladejch holek

Zobrazit celou diskusi