Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Cimický o vrahovi Natálky (†4): Byl to pozér!

Autor: sch - 
1. června 2014
12:36

Honza (†47) vzal do auta dceru Natálku (†4) a udusil ji i sebe výfukovými plyny. Psycholog Jan Cimický o něm tvrdí, že to byl pozér. Zřejmě soudě podle zpráv a "postů", které Honza umisťoval na svůj facebookový profil ještě v nedávné minulosti. Dalo se snad tragédii předejít?

Hádky, rozchod a poté ještě větší hádky. Kdo bude mít Natálku v péči? „Měla mu říct, že se s ním o Natálku střídat nebude,“ řekl soused. A to byla zřejmě poslední kapka. V pondělí vzal Honza Natálku, odjel do Rejchartic, do auta zavedl hadici a oba se udusili.

V minulosti Honza na sociální síť umisťoval citáty, které vzbuzovaly zvláštní pozornost. Nikdo ale nezasáhl, šlo tušit, že sáhne k tak zoufalému řešení? „Působí to na mě jako pozérská záležitost. Byla to provokace,“ řekl Blesku psycholog Jan Cimický.

Jenže protože citáty neobsahovaly nic konkrétního, nikdo nemohl vědět, že to vyústí tak tragicky. „Potřeboval vzbuzovat pozornost. Buď chtěl být obdivován, že je moudrý, anebo chtěl být litován tím, že má problémy v životě,“ dodal psycholog.

clio ( 2. června 2014 02:21 )

Už jsem řekl že rovnoprávnost ve vztahu není možná , u nás jí nepraktikujeme to by se pak opravdu nadřela , ženám je třeba víc pomáhát , neměřít podle rovnoprávnosti.

clio ( 2. června 2014 01:58 )

Jsi pěkně zaostály , děti chodí do ruzných kroužku mezi své vrstevníky a vědí toho o mnohém víc než ty děti které umí jen opravovát kolo nebo vrtát šrouby . Já jen čučím co všechno umějí a znají.

clio ( 2. června 2014 01:36 )

Homouší to mají vrozené a proto kolem lásky k dětem dělají takový humbuk.

kacota ( 2. června 2014 01:26 )

panebože

clio ( 2. června 2014 01:25 )

Seš natvrdlý , kompletní výchovu nemají mnohdy ani v manželství a nikdy jí nenahradí oddělené žití rodiču ani střídavou péči nebo víkendama, pořád je to měsíc bez matky a další měsíc bez otce a nikdy všichni společně.Tak si dej pohov.Tak samo jako když jeden z rodiču je pracovně vytížený že chodí domu až na večeři nebo po večeři a nebo pracuje někde kde má i ubytování tak jezdí domu jen 1x za měsíc , nic zvláštního a nic co by ohrozilo vztah dětí vůči němu. Ženy se sami starají o děti a muži k vuli tomu nebrečí nebo nežádájí ženu aby si mohl vzít děti k sobě na měsíc když je pak zase měsíc neuvidí. Stejná blbost jako střídává péče.To ti víkendoví otcové bývají častějí s dětmi než ti co jsou pracovně od rodiny vzdálení takže domu jezdí jen 1x za měsíc. Dobrou noc a přejí klidné spaní.

Zobrazit celou diskusi