Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Proč zemřela Natálka (†4): Rodiče se o ni přetahovali!

Autor: Jiří Krušina - 
31. května 2014
05:00

Komu bude po rozchodu patřit Natálka (†4). O to se pomalu každý den dohadovali  Honza M. (†47) z Rapotína se svou partnerkou. V pondělí muž sáhl k strašlivému řešení. Děvčátko i sebe otrávil výfukovými plyny.

V pondělí umístil Honza na Facebook několik fotografií Natálky a napsal: Mám vás rád. Pak naložil dívenku do auta a vyrazil s ní do Rejchartic zemřít. Zavedl hadici do auta a spustil motor. Oba zemřeli.

„Honza byl bezvadný člověk. Asi ho žena dohnala na pokraj sil. Vím, že měli neshody a chtěli se rozejít. Jenže ona mu měla říci, že se s ním v péči o Natálku střídat nebude. On na ni byl fixovaný a tak asi zkratoval,“ řekl Ondřej, soused rodiny z Rapotína.

Ať ho sežerou

Většina lidí z Rapotína nechápe pohnutky Honzy. „Malá za nic nemohla. To hovado si nezaslouží ani zpopelnění. Za to, co udělal Natálce, by jeho maso a kosti měli dát sežrat zvěři,“ pronesla známá rodiny Martina.

Pes štěkal

Bezdomovec žijící nedaleko místa tragédie mluví o podivné noci na úterý. „Okolo jedenácté v noci začal strašně štěkat můj pes. Nikdy to nedělá. Vyběhl jsem před chatku a nic jsem neviděl. Ale Honza tu projížděl často. Je tu krásně a nikde nikdo. Otázkou je, zda smrt pro sebe a Natálku nepřipravoval dlouho,“ okomentoval neštěstí bezdomovec z Rejchartic.

vendulka989 ( 5. června 2014 00:08 )

Podle čeho soudis ,ze její vina je na tom veliká ? Podle článků z novin? Která ,nemusí byt pravdivá? Co?

vendulka989 ( 5. června 2014 00:03 )

Zasela? Děláte si srandu??? Ze toto někomu přejete?

vendulka989 ( 5. června 2014 00:01 )

A jak vis,ze mu neco bránila? Diky novinám? Jediný kdo nemá rozum jsi ty! Nevis a soudís!

vendulka989 ( 4. června 2014 23:56 )

Kdo vám dal právo soudit ? Znate maminku ? Ne! Vy opravdu vite jak to bylo? Ne! Jste hloupé ovce,které poslouchají tisk.Každý z Vas by se měl nad sebou zamyslet. Měli by jste se každý starat o sebe.Je to tragédie,která se neměla stát.Měli by jste se stydět.

vendulka989 ( 4. června 2014 23:20 )

A ty paní znáš ,ze se vsazis? Poslouchate jen debilni noviny.Jste jak ovce! Hloupé a důvěřivý!

Zobrazit celou diskusi