Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka udusila syna (†1) a fotku tělíčka prý dala na facebook

Matka udusila svého syna, protože ho už nechtěla
Matka udusila svého syna, protože ho už nechtěla  (Autor: Facebook.com)
Autor: miš - 
10. července 2014
14:56

„Už jsem ho nechtěla!“ Touhle větou šokovala policisty u výslechu mladá matka z New Yorku, která byla obžalována z vraždy svého 11měsíčního syna, jehož podle všeho udusila. Co pak následovalo, šokovalo i zkušené policisty. Jeho fotku, na níž byl pravděpodobně bez známek života, pověsila na internet.

Dvaadvacetiletá matka byla obžalována z vraždy druhého stupně poté, co její syn zemřel v nemocnici, kam ho ještě stihla odvézt s jeho otcem, s nímž však nežije.

Podle policie dítě omotala do prostěradla tak pevně, že nemohl dýchat a začal se dusit. Pak ho nechala být, asi po půl hodině se k němu vrátila, aby zjistila jeho stav. Soused vypověděl, že viděl otce dítěte přijet do domu, z něhož se pak ozvala hádka a křik. „Na žádnou sanitku čekat nebudeme, on nedýchá,“ vypověděl jeden ze svědků.

Pomocnice, kterou matka chlapce najala, řekla, že chlapec měl ten den oblečenou bílou košilku, kravatu a kalhoty, když ho vezli do nemocnice. Fotka chlapce ve stejném oblečení se po pár hodinách objevila na matčině facebooku. Objevily se jen těžko uvěřitelné spekulace, že se jedná o fotku, která byla pořízena až po smrti chlapečka.

K fotografii napsala matka srdcervoucí vzkaz, který je však v naprostém rozporu s tím, z čeho je obviněná a co vypověděla na policii. „Moc se mi po mém chlapečkovi stýská. Tak moc si přeju, abych mu mohla vrátit život. Cítím se strašně, když vím, že už tu není. Jsem jeho matka, měla jsem ho ochraňovat. Ale vím, že jeho duch bude stále při mně,“ napsala Kelly pod fotku.

Žena se tento týden poprvé objevila u soudu. Pokud ji porota uzná vinnou, hrozí jí 25 let vězení až doživotí.

blesk_z_cisteho_nebe ( 10. července 2014 17:28 )

Měla zabít sebe, ***.

zaviracispendlik ( 10. července 2014 16:42 )

zřejmě feťačka

marie60 ( 10. července 2014 16:25 )

vrahoune jeden ! Nejsi ty spíš JEŽIBABA Z PERNÍKOVÉ CHALOUPKY ?

pohadkamaje ( 10. července 2014 16:06 )

Miluju děti. Dozlatova vypečené na česneku a s kmínem.

marie60 ( 10. července 2014 15:57 )

..ak to jsi mě předběhl/a.Chtěla jsem napsat to samé. Lidem nadobro hrabe.

Zobrazit celou diskusi