Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapeček (6) na Jablonecku vypadl z okna: Odvezl ho vrtulník

Chlapečka transportovali vrtulníkem do nemocnice (Ilustrační foto)
Chlapečka transportovali vrtulníkem do nemocnice (Ilustrační foto)  (Autor: Helena Lacinová)
Autor: ljš - 
8. května 2014
10:47

Hrál si u okna a v nestřeženém okamžiku z něj vypadl. Záchranáři dnes zasahovali v Plavech na Jablonecku. Malé dítě (6) po pádu ze třetího patra transportovali vrtulníkem do nemocnice.

V Plavech na Jablonecku vypadl dnes ráno z okna ve třetím patře šestiletý chlapec. Dítě bylo bez viditelných známek zranění, stěžovalo si však na bolesti zad. "S podezřením na poranění páteře ho proto vrtulník přepraví do nemocnice v Motole," řekla dnes mluvčí krajské záchranné služby Lenka Markovičová.

Neštěstí se stalo krátce před 07:30. "Chlapec vypadl z okna ve třetím patře bytovky," řekl krajský policejní mluvčí Petr Kmínek. Podle záchranářů nebyla matka dítěte v tu dobu doma, chlapec byl sám. "Okolnosti události vyšetřujeme," dodal Kmínek.

arne127 ( 8. května 2014 16:36 )

Deratizátor ty jsi skutečně hlupák zřejmě nemáš mozek na pravém místě

buban ( 8. května 2014 16:30 )

Neměla-ba naopak byste měla problémy. Vždyť děti se nesmí do ničeho nutit a do 7 let se jim nesmí říct NE.

buban ( 8. května 2014 15:59 )

No ale to je spíš problém jejich rodičů, kteří často sedí hodiny na NETu, či matka jede s kočárkem a na uchu má přilepený mobil. Smutné, ale je to tak. Navíc dnes se razí heslo, že dítě se nemá k ničemu nutit (tedy ani na nočník) a do cca 7 let se mu nesmí říct slovo "NE". Vím o řčem mluvím, bohužel.

deratizator ( 8. května 2014 14:34 )

Ano, včerejší děcka byli géniové a nikdy se jim nic nestalo, neb seděli doma jen u knihovny a studovali klasiky, matematiku a latinu.

buban ( 8. května 2014 14:22 )

To je častý tah těch, které máte na mysli. Matka si byla shánět práci, takže se plně nemůže věnovat výchově dítěte-neboť tu práci usilovně shání denně-takže se dítě dá do pěstounské péče prarodičům. A pěstounská péče nese podstatně více, než běžné soc. dávky.

Zobrazit celou diskusi